Taart van Bellyfashion voor Hypernode

Taart van Bellyfashion
Taart van Bellyfashion

Taart, taart, taart, we krijgen er nooit genoeg van. Ditmaal hebben we een wel heel bijzonder taart ontvangen; een taart van klant Bellyfashion voor het overzetten van hun
shop naar Hypernode. Ze zijn super blij met het resultaat (de site is 2 keer sneller geworden) en wij hadden een lekker stukje taart om van te genieten. Dus dat is een win-win situatie :-) Bedankt Bellyfashion!

Nieuwe medewerker: Bram!

Onze nieuwe medewerker Bram
Onze nieuwe medewerker Bram

Gisteren hebben we een nieuwe medewerker mogen verwelkomen, Bram! Bram was al vaker bij Byte te vinden. Als bedrijfsvriend liep hij al menig Byteborrel en feestje af. Onlangs besloten we echt werk van hem te maken. En met succes! Tijdens zijn sollicitatieprocedure schreef hij zo’n mooie oplossing voor zijn opdracht, dat we deze meteen hebben geïmplementeerd. Die wilden we niet laten lopen! Vandaag was het eindelijk zover en mochten we de talentvolle Python programmeur inlijven in ons DevOps team.

Bram gaat aan de slag in het Provisioning API project. In dit project gaan we nog meer van de logica van onze systemen vastleggen in code, zodat we een nog hogere mate van automatisering en veiligheid bereiken.

Welkom bij Byte, Bram!

 

 

Development Efforts – juli #15

toolsHet is dan misschien zomer, maar voor Byte is het alles behalve komkommertijd. Juist met de rust die de zomer met zich meebrengt storten we ons in allerijl op verschillende projecten zoals Hypernode en verbeteringen aan het Service Panel. Ook biedt deze tijd van het jaar veel ruimte om onze nieuwe huisstijl en merkidentiteit die we jullie onlangs hebben gepresenteerd extra snel door te voeren in onze communicatiemiddelen- en kanalen. Ook onze MarCom afdeling zit zeker niet stil. Ze zijn druk bezig met verschillende evenementen, want dit seizoen willen we natuurlijk optimaal genieten van ons dakterras en dat betekent: BBQ’en! (en serieuze workshops, want er moet ook gewerkt worden).

In deze Development Efforts post gaan we vooral in op Hypernode en een aantal coole verbeteringen aan het Service Panel.

Lees verder

Hoe krijg je meer traffic naar je Magento shop?

MUG workshop 2014

Het is een bekende regel voor een succesvolle webshop; meer traffic = meer conversie = meer omzet. Maar hoe krijg je meer traffic naar je Magento shop en krijg je dus een succesvollere webshop? De zomerperiode kan voor een terugloop in de omzet zorgen, dus dan denk je waarschijnlijk juist nu om traffic generatie aan te pakken. Nou dat schikt! Op vrijdag 5 september vindt er een Magento User Group Workshop plaats die geheel in het teken staat van traffic genereren. Lees verder

Rich Snippets in Magento 1.9.x

Magento Rich Snippets
Magento Rich Snippets

This blog post will show you how to implement the Rich Snippet for product availability when the HTML for price and product availability are not in the same parent div. Magento 1.9.x was released with a new theme called rwd (Responsive Web Dedsign). Both product availability and price are separated in this new Magento theme. They don’t appear in the same parent div anymore which makes implementation of Rich Snippets as described in my earlier blog post “Magento Rich Snippets made easy” not possible. According to some tests the Rich Snippets don’t appear correctly when I use two separate item scopes for item type Offer. One of them is filled item property price and another with item property availability. Continu to read this blog post and learn how to solve it.
Lees verder

Een nieuwe Byter: Marije!

Onze nieuwste aanwinst: Marije
Onze nieuwste aanwinst: Marije

Afgelopen maandag (16 juni) is ze dan ein-de-lijk gestart hoor, onze nieuwe aanwinst op de afdeling OPS: Marije! Ze is geen onbekende voor ons, sterker nog ze is stiekem een Byte-fan. Toen we een tijdje terug een perfect aansluitende vacature voor haar hadden, was het een makkelijk sommetje. Nadat ze ons in het sollicitatiegesprek imponeerde met termen als “bugs” en “mysql”, was het snel geregeld en zijn we nu een nieuwe Byter rijker!

Deze nog nét 20-er gaat zich storten op klanttevredenheid, oftewel klanten nog blijer maken! Met haar ervaring en haar brede lach, hebben we er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Lees verder

Topografie en taart van Dennis Hunink

 Topografie en taart mogelijk gemaakt door Dennis Hunink
Topografie en taart mogelijk gemaakt door Dennis Hunink

Tussen alle coole meet-ups, vrijwilligersprojecten en berichten over onze nieuwe huisstijl door zou je bijna vergeten waar wij als Byters nog doller op zijn; taart. Plaats delict was wederom ons mooie kantoor aan t IJ, met als afzender Dennis Hunink. Dennis heeft een jaar geleden topografieindeklas.nl gelanceerd, een lesmethode voor Topografie in het Nederlandse basis- en voortgezet onderwijs en was vanwege de populariteit van deze site op zoek naar een hoster die deze website goed kon draaien. Met de hulp van Byte is de toekomst van de lesmethode veilig, ook met alsmaar toenemende aantallen bezoekers.

Dennis heeft ons dan ook een taart (slagroom, altijd goed) gestuurd om ons te bedanken voor alle hulp die hij van ons hierbij gekregen heeft. Zoals je op de foto kan zien was deze taart gigantisch en hebben we ons buikje weer rond kunnen eten.

Dennis, heel veel succes met dit coole initiatief en hopelijk kunnen we nog jaren van dienst blijven als jouw trouwe hostingprovider.

 

 

Graag stellen we aan je voor: Byte’s nieuwe huisstijl!

Het nieuwe Byte logo
Het nieuwe Byte logo

Waarschijnlijk is het je al een keer opgevallen. Linksboven op de site is ons logo aangepast. En degene die ons verslag van Meet Magento heeft gelezen, heeft al meegekregen dat we ons foldermateriaal voor Magento een restyling hebben gegeven. Hoog tijd om jullie bij te praten over waar we mee bezig zijn en wat er nog op de planning staat! Lees verder