seminar_64Seminars bij Byte

Bij Byte leren we graag en we vinden het belangrijk deze informatie te delen. Dit doen we onder andere op ons Blog en Kennisbank, maar interactief delen doen we tijdens de Byte seminars. De plek om om te leren, collega's te ontmoeten en te discussiëren en ervaringen delen over diverse onderwerpen. Zo behandelen we bijvoorbeeld actuele onderwerpen als: 

  • Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webdevelopment?
  • Hoe zorgt u voor een verhoogde performance?
  • Hoe zorgt u voor meer conversie?

Agenda

Op dit moment zijn er geen seminars gepland.
We zijn bezig met de agenda voor 2014, dus houd deze pagina in de gaten! Heeft u suggesties voor interessante en actuele onderwerpen dat u graag op de agenda voor 2014 wilt terugzien? Geef deze dan aan ons door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Magento User Group (MUG)

Byte organiseert samen met SupportDesk Magento User Group sessies voor maximaal 25 á 30 deelnemers. Wilt u graag uw ervaringen met Magento delen, over actuele Magento onderwerpen discussiëren of meer leren over Magento? Word dan Mugger :) en meld u hier aan als user.  

Agenda

MUG's vinden plaats bij Byte op de laatste dinsdag van de maand (tenzij anders vermeld). Ontvangst is om 18.30 uur en de sessies starten om 19.00 uur tot 21.30 uur met afsluitende borrel. 
Bekijk hier de agenda.

Kosten

De Seminars zijn gratis en vrijblijvend (inclusief afsluitende borrel), tenzij anders vermeld.

Aanmelden

Aanmelden kan via de MUG pagina op Meetup.com. Selecteer de MUG die u wilt bezoeken en klik vervolgens op aanmelden.