vacaturesBen je een ervaren manager met marketing- en saleservaring en voel jij je thuis in de B2B markt en een klein maar groeiend ICT bedrijf? Dan is deze functie passend. Je bent verantwoordelijk voor een jong en vrij onervaren team (4 marketing, 3 sales). Je stapt in op het moment dat net een merkwaarden project is gedaan en de nieuwe huisstijl wordt uitgerold. Je gaat met je team aan de slag met productontwikkeling en de executie van de marketingstrategie. Sales is bij Byte een belangrijk verlengstuk van marketing. Verder vorm je samen met 4 collega managers een MT dat de operatie runt.

Werkomgeving

Het bedrijf is een innovatieve hostingprovider met een sterke nadruk op service, techniek en ontwikkeling, en richt zich met name op professionals (webdesigners of bedrijven). Byte probeert, anders dan andere hosters, niet om technologie naar de markt te brengen maar te kijken wat de echte behoeften en wensen van haar klanten (webdesign- of e-commerce agencies) zijn en deze met haar productontwikkeling als beste te bedienen.
Byte is in 1999 opgericht en de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Het bedrijf bestaat uit 35 jonge, spontane en gezellige mensen die dagelijks hard aan het werk zijn om van het bedrijf de beste hoster van de wereld te maken. Hoe? Met een kantoor aan het IJ, twee dakterrassen, een chillruimte en massage op kantoor. Het haalt de beste ideeën naar boven. Heb je een goed idee? Gooi het in de groep! Je wint een discussie op inhoud, niet op titel. Ontwikkeling staat hoog op de agenda.

Functie-vereisten

Voor deze functie gelden de volgende vereisten:

  • Aantoonbare en succesvolle management ervaring (5 FTE of meer)
  • Aantoonbare ervaring met online marketing
  • Aantoonbare ervaring met productontwikkeling en -introductie
  • Energiek, slim en resultaatgericht. We werken veel liever slim dan hard. Overwerken is niet de norm, maar doelen halen is een eis.
  • Iemand die bij marketing niet denkt aan ‘leuke tweets en social media campagnes’, maar aan cijfermatig, systematisch en secuur.
  • Ervaring met gebruik van marketing automation en CRM.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie geldt het volgende aanbod:

  • Werken bij een bedrijf dat verder wil komen met ambitieuze collega’s. Veel verantwoordelijkheid, weinig regels.
  • Je kunt je bij Byte ontwikkelen en dat wordt ook van je verwacht.
  • 32 tot 40 uur per week
  • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder marktconform salaris, pensioen, massage op de werkvloer en gezamenlijke lunches. Regelmatig leuke borrels en feestjes.

Heb je interesse of wil je meer weten?
De werving voor deze functie is neergelegd bij WerfSelect. Neem bij vragen of interesse contact op met Annelies Ruis, eigenaar en senior recruiter op 033-4224022 of 06-54227874 of .

feedback 300x300

Snelle en kwalitatief hoge service, daar doen we alles voor bij Byte. Elke dag werken we hard en met veel plezier om onze services voor jou te verbeteren. Denk aan ons Service Panel, de Kennisbank of support per mail en telefoon.

We horen graag of je blij bent met onze service en waar we deze kunnen verbeteren.

Lees meer: Wil je een Google Chromecast winnen?

Het Joomla! Project heeft de updates Joomla! 3.3.1 en Joomla! 2.5.22 vrijgegeven. Beide zijn releases waarin bugfixes zijn doorgevoerd. Draait je website op een Joomla! 2.5.x of 3.2.x versie, dan adviseren we je je site te updaten. Daarmee houd je je site veilig.

Lees meer: Release Joomla! 3.3.1. en 2.5.22

Update 10-06-2014: zojuist is de update voor Debian Squeeze uitgebracht. De update is direct automatisch uitgerold over onze Magento servers. Die zijn hiermee ook gepatcht.

Vandaag is door het OpenSSL team bekend gemaakt dat er opnieuw een lek is ontdekt in OpenSSL. Ze brengen het nieuws tegelijkertijd met het uitbrengen van de update waarin het lek gepatcht is. Omdat wij onze servers automatisch laten updaten, is deze patch direct na de release automatisch uitgerold op ons platform. Het lek is hiermee gedicht op het clusterplatform. Ook op de Hypernode servers is het lek gedicht.
Voor de Magento servers (die op Debian Squeeze draaien) heeft het OpenSSL team nog geen update gereleased. We verwachten deze op zeer korte termijn. Zodra deze beschikbaar is, wordt deze ook binnen een half uur automatisch uitgerold over de servers.

Lees meer: Tweede lek in OpenSSL gedicht

Gisteren is bekend geworden dat kwaadwillenden via een publiek of onbeveiligd wifi-netwerk een WordPress-installatie kunnen overnemen, ook als tweestapsverificatie is ingeschakeld. Dit nieuws is bevestigd door de hoofdontwikkelaar van WordPress. Binnenkort wordt hiervoor een fix uitgebracht.

Lees meer: WordPress-installatie kwestbaar voor hijacking

Het WordPress team heeft een nieuwe release uitgebracht. WordPress 3.9.1. is een onderhoudsrelease waarin 34 bugs uit WordPress 3.9 opgelost zijn. Heb jij een WordPress site, dan adviseren we je te updaten naar deze nieuwe versie. Updaten kan eenvoudig via de backend van je site bij Dashboard -> Updates. De update staat hier klaar.

Pagina 1 van 45

naar boven