Heartbleed-96Sinds de ontdekking van het OpenSSL lek vorige week worden wij overspoeld met ongeruste vragen. Heel begrijpelijk ook, want het wordt door de media neergezet als het grootste internetlek ooit. Het merendeel van deze vragen beantwoorden wij niet alleen naar de klant die 'm stelt, maar verwerken we ook meteen in onze Kennisbank in het artikel Veelgestelde vragen over preventief onderhoud SSL lek april 2014. In dit artikel lichten we er nog een aantal uit.

Lees meer: Veelgestelde vragen over OpenSSL lek - Heartbleed

vacatures2003: een webcluster (van onze twee Sun Fire's) voor 300 sites (van ongeveer 6MB per stuk) opzetten kost 1 spontane nacht.
2006: een vers 40 node web-, database en filecluster om naadloos te migreren met duizenden sites tussen Enschede en Amsterdam kost 2 maanden.
2010: een extra webcluster, met MySQL-masters en replicators en een ZFS systeem neerzetten kost twee weken.
2012: een extra webcluster met alle die toeters en bellen neerzetten kost 4 uur, of het nu 4 of 20 nodes zijn.
2014: een extra webcluster met toffere toeters en nog betere bellen is 1 script runnen, ongeacht het aantal nodes.

Lees meer: nieuwe Vacature DevOps engineer

support centered 96De periode van de feestdagen staat weer voor de deur! Dat betekent dat onze supportafdeling op een aantal doordeweekse dagen niet bereikbaar is.

Onze supportafdeling is gesloten op de volgende doordeweekse dagen:

  • Maandag 21 april - Tweede Paasdag (op Goede Vrijdag zijn we dus wel geopend)
  • Donderdag 29 mei - Hemelvaartsdag
  • Maandag 9 juni - Tweede Pinksterdag

Op deze dagen zijn we niet meer telefonisch of per mail bereikbaar voor supportvragen. Uiteraard zal de storingsdienst wel gewoon actief zijn.

vacaturesByte zoekt een DevOps talent! Ben jij dat, lees dan snel deze vacature! Ken jij iemand? Share, like, retweet gerust!

Lees meer: Stagiair(e) DevOps

WordpressVandaag heeft het WordPress team bekendgemaakt dat er een belangrijk veiligheidslek ontdekt is in alle WordPress versies. Gelukkig is het lek vrij gemakkelijk te dichten door te updaten naar WordPress 3.8.2. We raden met klem aan dit zo spoedig mogelijk te doen! Daarmee houd je je site veilig.

Lees meer: Ernstig beveiligingslek in WordPress!

maintenance concluded 96Gisteravond is bekend geworden dat er een beveiligingslek is aangetroffen in OpenSSL. OpenSSL is het populaire softwarepakket voor het aanbieden van beveiligde verbindingen. Byte heeft direct actie ondernomen en het lek met preventief spoedonderhoud gedicht. Hiermee zijn de risico’s voor jouw site uitgesloten. We leggen graag uit wat we hebben gedaan en wat jij er als klant van merkt.

 

Lees meer: Beveiligingslek OpenSSL gedicht

Pagina 1 van 44

naar boven