Wacht je tot je geheadhunt wordt of pak je je kans en solliciteer je zelf op een uitdagende job bij de leukste werkgever van Nederland? Voor haar Marketing afdeling zoekt Byte een ervaren marketeer die het klappen van de zweep kent en constant probeert om de markt op een nieuwe creatieve manier te bestormen. Help je ons de markt te ontwrichten?

Lees meer: Vacature: marketing medewerker

Vanaf vandaag is PHP 5.4 (om precies te zijn: 5.4.31) de default PHP versie voor alle nieuwe pakketten en trials die vanaf nu worden aangevraagd. Dit geldt zowel voor het Magento als het clusterplatform.
Voor alle huidige pakketten is PHP 5.3 nog de defaultversie. Via een ServiceMail zijn alle technisch beheerders inmiddels verzocht om op korte termijn hun site PHP 5.4-proof te maken en zelf over te stappen.

Lees meer: PHP 5.4 default voor nieuwe pakketten en trials

Klantenblijmakend programmeertalent gezocht!

Een uitdaging zien in elk raadsel, dat is waar jij energie uit haalt. Vind je het leuk om lekker te nerden door in code te duiken en dan een kleine oplossing te vinden voor een groots probleem? En maak jij klanten graag superblij? Dan willen we jou als tweedelijner bij Byte!

Lees meer: Vacature: Tweedelijns Supportmedewerker Operations

WordpressGisteren heeft het WordPress team de nieuwe versie WordPress 3.9.2 uitgebracht. Dit is een security release. Gebruik jij WordPress (ongeacht welke versie) dan raden we je sterk aan om zo spoedig mogelijk te updaten.
Eén van de geadresseerde security issues (een mogelijke Denial of Service aanval) geldt ook voor het CMS Drupal. Ook hier is gisteren een release voor uitgebracht.

Lees meer: WordPress release 3.9.2 & Drupal release

Sinds deze week bieden we voor Magento Basic en Magento Pro pakketten naast PHP 5.3 ook PHP 5.4 aan. De eerste stappen in de migratie van ons platform naar PHP 5.4 zijn hiermee gezet. We zijn nog druk bezig om de nieuwe PHP 5.4 versie ook voor onze Dedicated Magento servers beschikbaar te maken. Zodra we zover zijn zullen we meer communiceren over de platformmigratie.
Heb jij echter een Magento Basic of Magento Pro pakket en wil jij alvast je voordeel doen met PHP 5.4? Dat kan dus alvast ;-)

Lees meer: PHP 5.4 beschikbaar voor Magento Basic en Magento Pro

Afgelopen januari hebben we met Magento Basic en Magento Pro een nieuwe pakketstructuur voor Magento ingevoerd. De insteek van de nieuwe pakketten is dat ze helder, simpel en flexibel zijn. Onderdeel hiervan is dat we storage en serverbelasting (BPU) automatisch up- en downgraden d.m.v. Building Blocks. Hierdoor heb je altijd de beschikking over de resources die je nodig hebt en kunnen we resources eerlijker verdelen tussen kleinere shops en grootverbruikers.

Waar dit beleid goed is ontvangen voor storage, hebben we gemerkt dat het voor BPU te vaak tot fluctuerende facturen en extra kosten achteraf leidt. Ondanks dat we dit aspect heel secuur hebben voorbereid, hebben we geconcludeerd dat we hiermee niet ons doel behalen: de pakketten worden ingewikkelder in plaats van helderder. We hebben daarom besloten per 1 augustus een nieuw beleid voor BPU door te voeren.

Lees meer: Nieuw BPU beleid voor Magento Basic en Magento Pro

Pagina 1 van 47

naar boven