clock 96Komende vrijdag (22 augustus) sluiten we om 15:00 uur de deuren van Byte. We zijn dan niet meer telefonisch of per mail bereikbaar op kantoor. We gaan dan met het hele team een weekend weg met bestemming onbekend! Uiteraard is in geval van nood onze storingdienst het gehele weekend wel gewoon actief.

PS. Ben je (net als wij) benieuwd waar we heen gaan en wil je op de hoogte blijven van ons weekendje? Check dan onze Facebook pagina :)

Een uitdaging zien in elk raadsel, dat is waar jij energie uit haalt. Vind je het leuk om lekker te nerden door in code te duiken en dan een kleine oplossing te vinden voor een groots probleem? En maak jij klanten graag superblij? Dan willen we jou als tweedelijner bij Byte!

Lees meer: Vacature: Tweedelijns supportmedewerker Operations

WordpressGisteren heeft het WordPress team de nieuwe versie WordPress 3.9.2 uitgebracht. Dit is een security release. Gebruik jij WordPress (ongeacht welke versie) dan raden we je sterk aan om zo spoedig mogelijk te updaten.
Eén van de geadresseerde security issues (een mogelijke Denial of Service aanval) geldt ook voor het CMS Drupal. Ook hier is gisteren een release voor uitgebracht.

Lees meer: WordPress release 3.9.2 & Drupal release

Sinds deze week bieden we voor Magento Basic en Magento Pro pakketten naast PHP 5.3 ook PHP 5.4 aan. De eerste stappen in de migratie van ons platform naar PHP 5.4 zijn hiermee gezet. We zijn nog druk bezig om de nieuwe PHP 5.4 versie ook voor onze Dedicated Magento servers beschikbaar te maken. Zodra we zover zijn zullen we meer communiceren over de platformmigratie.
Heb jij echter een Magento Basic of Magento Pro pakket en wil jij alvast je voordeel doen met PHP 5.4? Dat kan dus alvast ;-)

Lees meer: PHP 5.4 beschikbaar voor Magento Basic en Magento Pro

Afgelopen januari hebben we met Magento Basic en Magento Pro een nieuwe pakketstructuur voor Magento ingevoerd. De insteek van de nieuwe pakketten is dat ze helder, simpel en flexibel zijn. Onderdeel hiervan is dat we storage en serverbelasting (BPU) automatisch up- en downgraden d.m.v. Building Blocks. Hierdoor heb je altijd de beschikking over de resources die je nodig hebt en kunnen we resources eerlijker verdelen tussen kleinere shops en grootverbruikers.

Waar dit beleid goed is ontvangen voor storage, hebben we gemerkt dat het voor BPU te vaak tot fluctuerende facturen en extra kosten achteraf leidt. Ondanks dat we dit aspect heel secuur hebben voorbereid, hebben we geconcludeerd dat we hiermee niet ons doel behalen: de pakketten worden ingewikkelder in plaats van helderder. We hebben daarom besloten per 1 augustus een nieuw beleid voor BPU door te voeren.

Lees meer: Nieuw BPU beleid voor Magento Basic en Magento Pro

Update 25 juli 2014: Inmiddels is ook Joomla! 3.3.3 en Joomla! 2.5.24 gereleased. In deze release zijn problemen opgelost die opkwamen in Joomla! 3.3.2 en 2.5.23: mb.t. e-mail cloaking code en de gebruikers-configuratie opties die niet goed werkten.

Het Joomla! Project heeft de updates Joomla! 3.3.2 en Joomla! 2.5.23 vrijgegeven. Beide zijn releases waarin bugfixes zijn doorgevoerd. Draait je website op een Joomla! 2.5.x of 3.2.x versie, dan adviseren we je je site te updaten. Daarmee houd je je site veilig.

Lees meer: Release Joomla! 3.3.2. en 2.5.23

Pagina 1 van 46

naar boven