Afgelopen januari hebben we met Magento Basic en Magento Pro een nieuwe pakketstructuur voor Magento ingevoerd. De insteek van de nieuwe pakketten is dat ze helder, simpel en flexibel zijn. Onderdeel hiervan is dat we storage en serverbelasting (BPU) automatisch up- en downgraden d.m.v. Building Blocks. Hierdoor heb je altijd de beschikking over de resources die je nodig hebt en kunnen we resources eerlijker verdelen tussen kleinere shops en grootverbruikers.

Waar dit beleid goed is ontvangen voor storage, hebben we gemerkt dat het voor BPU te vaak tot fluctuerende facturen en extra kosten achteraf leidt. Ondanks dat we dit aspect heel secuur hebben voorbereid, hebben we geconcludeerd dat we hiermee niet ons doel behalen: de pakketten worden ingewikkelder in plaats van helderder. We hebben daarom besloten per 1 augustus een nieuw beleid voor BPU door te voeren.

Lees meer: Nieuw BPU beleid voor Magento Basic en Magento Pro

Update 25 juli 2014: Inmiddels is ook Joomla! 3.3.3 gereleased. In deze release zijn problemen opgelost die opkwamen in Joomla! 3.3.2: mb.t. e-mail cloaking code en de gebruikers-configuratie opties die niet goed werkten. We adviseren sterk direct van Joomla! 3.X direct te updaten naar 3.3.3. i.p.v. 3.3.2.

Het Joomla! Project heeft de updates Joomla! 3.3.2 en Joomla! 2.5.23 vrijgegeven. Beide zijn releases waarin bugfixes zijn doorgevoerd. Draait je website op een Joomla! 2.5.x of 3.2.x versie, dan adviseren we je je site te updaten. Daarmee houd je je site veilig.

Lees meer: Release Joomla! 3.3.2. en 2.5.23

vacaturesBen je een ervaren manager met marketing- en saleservaring en voel jij je thuis in de B2B markt en een klein maar groeiend ICT bedrijf? Dan is deze functie passend. Je bent verantwoordelijk voor een jong en vrij onervaren team (4 marketing, 3 sales). Je stapt in op het moment dat net een merkwaarden project is gedaan en de nieuwe huisstijl wordt uitgerold. Je gaat met je team aan de slag met productontwikkeling en de executie van de marketingstrategie. Sales is bij Byte een belangrijk verlengstuk van marketing. Verder vorm je samen met 4 collega managers een MT dat de operatie runt.

Lees meer: Vacature: Manager Marketing & Sales

feedback 300x300

Snelle en kwalitatief hoge service, daar doen we alles voor bij Byte. Elke dag werken we hard en met veel plezier om onze services voor jou te verbeteren. Denk aan ons Service Panel, de Kennisbank of support per mail en telefoon.

We horen graag of je blij bent met onze service en waar we deze kunnen verbeteren.

Lees meer: Wil je een Google Chromecast winnen?

Het Joomla! Project heeft de updates Joomla! 3.3.1 en Joomla! 2.5.22 vrijgegeven. Beide zijn releases waarin bugfixes zijn doorgevoerd. Draait je website op een Joomla! 2.5.x of 3.2.x versie, dan adviseren we je je site te updaten. Daarmee houd je je site veilig.

Lees meer: Release Joomla! 3.3.1. en 2.5.22

Update 10-06-2014: zojuist is de update voor Debian Squeeze uitgebracht. De update is direct automatisch uitgerold over onze Magento servers. Die zijn hiermee ook gepatcht.

Vandaag is door het OpenSSL team bekend gemaakt dat er opnieuw een lek is ontdekt in OpenSSL. Ze brengen het nieuws tegelijkertijd met het uitbrengen van de update waarin het lek gepatcht is. Omdat wij onze servers automatisch laten updaten, is deze patch direct na de release automatisch uitgerold op ons platform. Het lek is hiermee gedicht op het clusterplatform. Ook op de Hypernode servers is het lek gedicht.
Voor de Magento servers (die op Debian Squeeze draaien) heeft het OpenSSL team nog geen update gereleased. We verwachten deze op zeer korte termijn. Zodra deze beschikbaar is, wordt deze ook binnen een half uur automatisch uitgerold over de servers.

Lees meer: Tweede lek in OpenSSL gedicht

Pagina 1 van 46

naar boven