groupg 64In- en out-of-the-box bedachte processen, ondersteund met de fijnste, slimste en mooiste tools, maken het leven van onze duizenden klanten en ons veertienkoppige Operations team dagelijks een feest. We zoeken iemand die de leiding neemt in het ontwarren en structureren van "de wereld". Hier een kraakhelder proces van maakt en er intuitieve, ultiem simpel te gebruiken tools voor maakt, koopt of laat maken.


Samen met people manager Casper en zijn daadkrachtige assistent Vera meng je je in de dagelijkse praktijk van onze support, administratie en sales. Je speurt met een kritische blik rond en denkt: verbetering! Van een kleine verbetering die een lach op het gezicht van charmante accountmanagers Lianne, Leoni en Louise tovert, tot een nifty abuse tool die je samen met tweedelijners Han, Michael en Sven bedenkt en helpt optuigen. Je begrijpt en bepaalt mee wat we willen bereiken en zorgt dat we er volgende maand mee werken.

  • Je bent een abstracte denker, maar weet het wel naar de dagelijkse realiteit te vertalen.
  • Je bent een organisator, die zaken eenvoudig maar volledig weet te regelen.
  • Je motiveert mensen handiger te werken en zelf mee te helpen aan verbetering.
  • Je tikt puike Perl, PHP en/of Python of leert deze talen in een maand.

Dit krijg je ervoor terug

Om de week is er massage op kantoor. Lunch is altijd met salade en vers brood, soms met wentelteefjes. Ons koffiezetapparaat maakt definitief een einde aan het beroep barista. Ons kantoor zit naast Amsterdam CS. Twee subwoofers, die ook gebruikt zouden kunnen worden als hei-apparatuur. Twee dakterrassen met 1 vuurkorf. Toffe borrels op vrijdag (en soms donderdag). We zorgen dat je bankrekening maandelijks prettig wordt bijgevuld.  We leggen geld opzij voor je ouwe dag en reiskosten worden vergoed, ook als je met de fiets komt ...

Geïnteresseerd?

Dan we willen zo snel mogelijk kijken of er een persoonlijke match is. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Overtuig HR-vrouwe Lilyan, teamleider techniek Vincent en directeur Gruus met een CV, motivatie, een fotocollage of een UML-diagam en voor je het weet zien we elkaar op onze vrijdagmiddagborrel om eens kennis te maken.youatbyte

Naar het vacature en stageoverzicht