Byte is een hostingprovider met een sterke nadruk op service, techniek en ontwikkeling, en richt zich met name op professionals (webdesigners of bedrijven). Byte is in 1999 opgericht en in de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. De reden voor het succes is zonder twijfel de passie voor techniek en de sterke focus op prettige dienstverlening. Byte is gespecialiseerd in Clusterhosting en Magento hosting.

server offloading 80

Geavanceerde hostingtechnieken

Byte is gespecialiseerd in Clusterhosting en geoptimaliseerde Magento hosting. Byte heeft systematisch alle zwakke plekken uit het concept shared hosting gehaald en is één van de enige hostingpartijen met deze geavanceerde techniek in huis.
Meer te weten komen over deze technieken en de voordelen? Bekijk de animaties: Clusterhosting, Managed Cluster Unit en Magento hosting.

hosting-support 80

Snelle en professionele hostingsupport

Byte staat bekend om de snelle en professionele hostingsupport. Gespecialiseerde medewerkers zorgen dat je vraag snel, volledig en ook enthousiast wordt beantwoord. Op ons halfjaarlijks klanttevredenheidsonderzoek scoren we gemiddeld een 8+.
Ons streven is echter dat klanten ons niet nodig hebben: met ons Service Panel en de uitgebreide Online Kennisbank kunnen klanten 24/7 letterlijk alles zelf. En natuurlijk proberen we dat zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

mvo 80

Groene hosting en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij Byte vinden we het erg belangrijk een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dit doen we onder andere door sponsoring en Groene Hosting. Meer weten over de manier waarop Byte duurzaam onderneemt? Lees dan verder op de pagina Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.