Als Sition zijn we erg tevreden over de Magento webhosting. Waar andere webhosters te weinig inzicht en optimalisatie mogelijkheden bieden gaat byte verder. Met de doordachte tools zijn we in staat Magento shops optimaal te controleren en te optimaliseren. Met name het feit dat Byte bezoekers pieken (al dan niet veroorzaakt door bots) kan opvangen heeft voor ons de doorslag gegeven om Magento webshops bij Byte onder te brengen.

Michel Doens Sition.nl

Bedankt voor het uitgebreide en weloverwogen antwoord. Het is, vrees ik, een unicum dat je anno 2014 een IT-bedrijf kan emailen en ook nog eens een niet ingeblikt antwoord ("dear customer, your email is very important to us..") terug krijgt.

Maurits Diephuis
op 22-04-2014

utfoto.nl
Clusterhosting

Sinds enige tijd heeft Byte de BPU geintroduceerd, ofwel de Byte Performance Unit. Een hosting pakket omvat dus niet meer alleen schijfruimte en bandbreedte maar ook een mate van belasting van de server. Voor mij is dit veelal een black box en lastig te achterhalen waar een (piek) overschrijding vandaan komt. Hierbij heeft Byte me goed geholpen en geconstateerd dat een piek voor een bepaalde site vermoedelijk kwam door een brute force aanval. Die site draait op WordPress. Hierop heb ik voor die site en al m’n andere WordPress sites een plugin geinstalleerd die dergelijke aanvallen afslaat. Niet alleen minder belasting van de server waardoor ik toe kan met een kleiner en goedkoper pakket, maar ook veiligere sites.

Lars Rengersen
op 22-04-2014

u-map.org
Clusterhosting

Goed geholpen, ga zo door!

Robert Scholten
op 17-04-2014

fashionitalia.nl
Clusterhosting

Snelle, professionele service die nét even dat stapje verder gaat.

Walter van 't Hoff
Technical Consultant
op 11-04-2014

Exclusive-IT.nl
Clusterhosting

De snelheid vind ik super en het antwoord ook naar tevredenheid. Goed geholpen dus.

Gerry van Dorp
op 06-03-2014


Magento Hosting

Michael is een top servicemedewerker... Vriendelijk en begripvol voor mensen die net als ik iets te vroeg zijn geboren, en daardoor niet opgegroeid zijn met php /ftp en wat al niet meer...Koester zo'n werknemer... NOOIT ontslaan...

Klaas Boersma
op 30-01-2014

Ikbesteedhetbeter.nl
Clusterhosting

Op mijn vragen kwam snel een goed antwoord. Duidelijk en helder zodat je weer snel verder kan. Ben bezig om bij byte meer sites te plaatsen. Goede omgeving en stabiel.

Neil de Vos
op 22-01-2014

dorpshuisdebrug.nl

De klantenservice is snel en denkt zeker goed mee over technische zaken.

Roderick
op 21-01-2014

kortingscodeschoenen.nl

Ook als digibeet kun je prima terecht bij Byte!!! Als ik weer eens een " wanhopige Mail" richting Byte had gezonden kwam er al binnen 2 uur een reactie met een goed advies op de juiste link waar ik mijn oplossing kon vinden. Mocht het dan alsnog niet lukken, dan kreeg ik snel daarna weer een belletje van Byte om mij weer eens op het rechte spoort te zetten. Kijk, daar hou ik nou van. Snelle reactie en concrete informatie. Ga zo door!!!

Caro Rietberg
op 21-01-2014

opstapinwillemstad.nl

Upgraden is nooit een probleem, downgraden wil wel eens op problemen stuiten. Dus toen ik voor een van onze sites naar een alternatief aan het kijken was en er niet direct iets passend bij zag, heb ik Byte gemaild. Byte wees me op een prima alternatief, met gelijk een uitleg how to. Meest verrassend: 's-avonds om 20:38 uur mijn bericht achtergelaten, en volgende dag al om 09:42 uur een prima en volledige reactie. Bedankt!

Jacques Koster
op 17-01-2014

opmaatmedia.com

Snelle en goede hulp

Scott van Sluijters
op 16-01-2014

morssink-bouwmaterialen.nl

Zojuist prettig en kundig geholpen door de helpdesk van Byte, dank!

Katja Staring
op 27-12-2013

chatoui.nl

Support is ook geweldig snel via de e-mail.

René Mulder
op 11-12-2013

muldermedia.nl

Bedankt voor de spontane en vlotte ondersteuning! Weet het zeer te waarderen als je adequaat geholpen wordt!

Wout Natter
op 09-12-2013

desentis.nl

Byte heeft me wederom weer geweldig geholpen met een superservice. Dit is mede tot stand gekomen dankzij de geweldige Supportdesk.nu die bereid was zijn middelen in te zetten om als tussenpersoon moeite voor ons te doen

Steven van den Elzen
op 02-12-2013

strategobranding.nl

Ik ben super tevreden over de service van Byte! Binnen enkele uren had ik antwoord op mijn vragen en in detail

Noortje Lips
op 29-11-2013

thosebabybasics.com

Snel, vriendelijk en dat met kennis van zaken. Aan Byte hoef je niet te twijfelen.

Maickel Wassink
op 28-11-2013

cocoshoestore.nl

As always, fantastic and quick service by Byte!

Daniel Kaminski
op 27-11-2013

kaminski.nl

Flexibel, snel, duidelijk... een paar steekwoorden als het gaat om de reactie van Byte en in dit geval van Michael. Voor het omzetten van mijn domein heb ik snel en een duidelijke reactie gehad. De aanvraag was binnen een minuut geregeld. Beter kan niet!

Robert Rutten
op 22-11-2013


Prima hosting en snelle, prettige service. Dat is wat je wilt als je een website begint en bij Byte.nl zeker te vinden!

Jeroen Koning
op 14-11-2013

wearetravellers.nl

Pagina 1 van 33

naar boven