Als Sition zijn we erg tevreden over de Magento webhosting. Waar andere webhosters te weinig inzicht en optimalisatie mogelijkheden bieden gaat byte verder. Met de doordachte tools zijn we in staat Magento shops optimaal te controleren en te optimaliseren. Met name het feit dat Byte bezoekers pieken (al dan niet veroorzaakt door bots) kan opvangen heeft voor ons de doorslag gegeven om Magento webshops bij Byte onder te brengen.

Michel Doens Sition.nl

Fijn om in een startende fase van mijn nieuwe bedrijf een bedrijf als Byte mee te maken die niet alleen reageert. Maar dit ook nog eens vlot en op een manier doet waardoor je echt geholpen of anders een nieuw vertrekpunt of inzicht heb gekregen. HARTELIJKE DANK

Bas Treffers
Eigenaar
op 02-09-2014

btre.nl
Clusterhosting

Ook wij zijn ontzettend tevreden over de support afdeling. Onze vraag over BPU overschrijding was snel beantwoord en bovendien kregen wij meer inzicht in de situatie. Erg fijne en persoonlijke aanpak!

Nathalie Fransen
op 28-08-2014

nu-interieurontwerp.nl
Clusterhosting

Al jaren klant bij Byte, maar eigenlijk nooit gebruik gemaakt van de helpdesk. Gewoon een goede, betrouwbare partij! Nu bij de eerste ervaring meteen snel, uitgebreid en vooral vriendelijk geholpen. Prima!!! Kan niet anders zeggen.

Jeroen Bakkers
Vormgever
op 13-08-2014

taalent.nl
Clusterhosting

Dienstverlening van Byte is erg goed. Geen problemen gehad ooit.

Rudi Oosterbaan
Eigenaar
op 23-07-2014

pastoragraicy.nl
Clusterhosting

Je zou willen dat elk bedrijf de service van Byte zou hanteren. Wij bij the House of Music zijn meer dan tevreden, deze service hebben we in 12 jaar nog niet gekregen bij andere providers.

Patrick Zappeij
op 16-07-2014

thehouseofmusic.nl
Magento Hosting

Even een algemeen compliment. Wauw! Wat hebben jullie een geweldige helpdesk! Echt alle antwoorden zijn meedenkend en oplossing gericht. Gewoon super! Kan de rest een voorbeeld aan nemen. Nog steeds lopen er een hoop "collega's" rond die een antwoord terug sturen in de geest van dat het niet aan hun ligt en dat je even elders (extern) hulp moet zoeken.

Roland Stolte
op 14-07-2014

fotoshopaalten.com
Magento Hosting

Over instellingen van spamfilter kreeg ik direct een uitgebreid antwoord. Super!

Afke van den Hazel
Eigenaar
op 14-07-2014

visavis.nu
Clusterhosting

Wauw! Had ik al verteld wat een helden jullie zijn? Anders bij deze! ONWIJS BEDANKT!

Roland Kedde
op 04-07-2014

pekasports.nl
Clusterhosting

Supersnel en vriendelijk geholpen door Marije van de helpdesk van Byte, bedankt!

Sandra Houter
Eigenaar
op 03-07-2014

gekophout.com
Clusterhosting

Wat een top service heeft business hosting van Byte Internet! Ik bel ze vaak voor vraagjes en ze zijn altijd top in het beantwoorden ervan!

Linda Trap
op 26-06-2014

pixelindustries.com
Clusterhosting

Topografie in de Klas is een gratis lesmethode voor topografie in het basis en voortgezet onderwijs. Sinds de lancering in januari 2013 heeft het aantal bezoekers een recordvlucht genomen. Om dat groeiend aantal bezoekers aan te kunnen, is een stabiele en stevige webserver nodig. Omdat de lesmethode absoluut gratis is en er dus geen commercieel doel achter zit, is dat eigenlijk onbetaalbaar. Maar de dames en heren van Byte hebben besloten om kosteloos de hosting te verzorgen, inclusief domeinnaam en SSL certificaat.

De manier waarop Byte klanten ondersteund is fenomenaal. Persoonlijk, snel en zeer kundig. Er wordt meegedacht, snel gehandeld en zeer goed gecommuniceerd. Met een enorm goede uptime en razendsnelle servers is topografieindeklas.nl altijd bereikbaar voor de meer dan 50.000 maandelijkse bezoekers!

Dennis Hunink
op 17-06-2014

topografieindeklas.nl
Clusterhosting

Het probleem is opgelost na telefonische consultatie met medewerkers van Byte. Alles is nu opgelost. Prima service van Byte.

Ardjan Langedijk
op 13-06-2014

kazachstanreizen.nl
Clusterhosting

Top, het werkt weer, dank voor de snelle service! De kwaliteit van jullie support staat op eenzame hoogte :)

Albert van der Veen
op 11-06-2014

studio116.nl
Magento Hosting
Clusterhosting

Sinds 2006 laat ik mijn website hosten door Byte met volle tevredenheid. Daarom adviseren wij klanten ook Byte. Simpelweg omdat ze gewoon goed zijn. Wij willen bewust al het hostingwerk bij 1 hostingpartner onder brengen. Er zijn al genoeg prijs stuntende cowboys in de hostingwereld en wij willen blijven gaan voor kwaliteit, snelheid en stabiliteit. Byte, vooral doorgaan zo!

Erik Gietema
Grafisch ontwerper en Fotograaf
op 10-06-2014

seg.nl
Clusterhosting

Wij hadden problemen met Google Adwords. Volgens adwords verstuurde onze website 404 errors in plaats van de website te laten zien. Als je naar de site surfde werd deze gewoon afgebeeld. Na meerdere binnen- en buitenlandse (magento certified) experts de opdracht te hebben gegeven om dit probleem op te lossen waren het uiteindelijk de mannen en vrouwen van Byte die de "vinger op de zere plek" neerlegde. Nogmaals hartelijk dank!

Thomas Tristan
Eigenaar
op 13-05-2014

dakgoot-inzink.nl
Magento Hosting

Vorige week kon ik ineens niet meer inloggen bij de email. Ik heb gelijk gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan door Lilyan. Zij zei dat ze er gelijk achteraan zou gaan en mij op de hoogte zou houden. Vlotte feedback, duidelijke uitleg en gelukkig was het probleem gauw opgelost. Echt fantastische klantenservice hebben jullie :-)

Jessica Dam
Virtueel Assistent
op 12-05-2014

energieanders.nl
Clusterhosting

Onze nieuwe Wordpress website vliegt dankzij redis cache. Niet gedacht dat het snelheidsverschil zo groot zou zijn

Dennis Bril
op 30-04-2014

buromax.nl
Clusterhosting

Sinds 2008 ben ik bij Byte en ik ben zeer tevreden over hun support, deze is snel en met kennis van zaken waardoor je weet dat je er niet alleen voor staat. Alvast bedankt hiervoor en ga zo verder :)

Thierry Van den Neucker
op 24-04-2014

sindb.be
Clusterhosting

Bedankt voor het uitgebreide en weloverwogen antwoord. Het is, vrees ik, een unicum dat je anno 2014 een IT-bedrijf kan emailen en ook nog eens een niet ingeblikt antwoord ("dear customer, your email is very important to us..") terug krijgt.

Maurits Diephuis
op 22-04-2014

utfoto.nl
Clusterhosting

Sinds enige tijd heeft Byte de BPU geintroduceerd, ofwel de Byte Performance Unit. Een hosting pakket omvat dus niet meer alleen schijfruimte en bandbreedte maar ook een mate van belasting van de server. Voor mij is dit veelal een black box en lastig te achterhalen waar een (piek) overschrijding vandaan komt. Hierbij heeft Byte me goed geholpen en geconstateerd dat een piek voor een bepaalde site vermoedelijk kwam door een brute force aanval. Die site draait op WordPress. Hierop heb ik voor die site en al m’n andere WordPress sites een plugin geinstalleerd die dergelijke aanvallen afslaat. Niet alleen minder belasting van de server waardoor ik toe kan met een kleiner en goedkoper pakket, maar ook veiligere sites.

Lars Rengersen
op 22-04-2014

u-map.org
Clusterhosting

Pagina 1 van 34

naar boven