Bij Byte werken we met een gemotiveerd team van medewerkers. Ons motto is Work hard, play hard! We houden namelijk ook van een flinke dosis gezelligheid. Je leest er meer over in een aantal artikelen op ons blog. Lijkt het je leuk om bij Byte aan de slag te gaan? Bekijk onze actuele vacatures en stageplaatsen!

Willem de Groot

Willem de Groot

Willem houdt van Afrika, oude landrovers, onbekende bandjes, KIVA, ondernemen, Zweedse köttbullar en van mooie uitvindingen. Samen met Allard richtte hij Byte op in 1999.

 

Allard Hoeve

Allard Hoeve

Allard is mede-oprichter van Byte. Hij praat graag in het Duits, houdt van kwaliteitswijn en -code. Bij Byte zwaait hij een kleine scepter over het platform, kwaliteitsverbetering, kwaliteitgarantie en beveiliging.

Gruus van Woerkom

Gruus van Woerkom

Gruus is een volbloed bedrijfskundige en in die zin niet ontoevallig een Byte vennoot. Gruus houdt van orde, tevreden klanten, een zeepkist en dingen die automatisch gaan. Gruus houdt niet zo van Snelstart, domain-registry's, repetitieve geluiden en bepaalde pennen.

 

Gertjan Oude Lohuis

Gertjan Oude Lohuis

Gertjan kwam uit het verre Friesland bij ons werken en nam een hoop cultuur en goede ideeën mee. Zonder hem zouden de lunches een stuk saaier zijn. Enkele goede zaken van zijn hand: backups (dank je wel Gertjan!), facturensysteem (dank je wel Gertjan!), databasebeheer (dank je wel Gertjan!) en een nieuwe fileserver (dank je wel Gertjan!)

Vincent Wolsink

Vincent Wolsink

Vincent is het type dat van drie lucifers, een deodorant en een gebroken elastiekje een Wii-controller zou kunnen maken. Als hij het zou willen. Dit creatieve uitvinderstalent past hij in plaats daarvan toe op GrSec Linux patches, libnss resolution daemons en geniale automatische Joomla verhuis wizards.

Cipriano Groenendal

Cipriano Groenendal

Cipri is één van onze Linux Engineers en houdt zeker wel van een gebbetje. Hij is half Italiaans maar toch ook een echte Amsterdammer. Met bijna 15 jaar aan Internet ervaring heeft hij een gezonde dosis paranoia opgebouwd, welke hij benut om hackers, spammers en andere ongewenste invloeden buiten het netwerk te houden.

Lianne van Looij

Lianne van Looij

Lianne kwam bij Byte om de support verder te versterken. Inmiddels zorgt ze samen met Lilyan ervoor dat alles rondom personeelszaken bij Byte op rolletjes verloopt. Verder houdt ze van boerenkool met worst, mannen in overall en bevrijdingspop in Haarlem, waar ze als het even kan als vrijwilliger de handen uit de mouwen steekt.

Kiki Moes

Kiki Moes

Kiki is met haar blonde koppie en charmes in staat menig persoon om haar vinger te winden. Maar laat u niet door haar lieflijke uiterlijk misleiden! Jaren kickboxervaring zorgen er voor dat zij zich door niemand laat intimideren. Verder houdt Kiki van Streetdancen, Zouk en Axe. Vraag niet wat het is, maar het klinkt geweldig toch? Tussendoor leest ze graag doktersromans of kijkt ze soaps op de bank.

Vera Holweg

Vera Holweg

Vera is een absolute aanwinst op de supportafdeling. Ze is een heus manusje vanalles met hobby's uiteenlopend van kleding ontwerpen tot formule 1 kijken. Daarnaast houdt ze van exotische reizen, exotisch eten en exotische domeinnaam extensies. Altijd al willen weten hoe een Coconut Islands extensie wordt vastgelegd? Vraag het Vera.

Lilyan Wassink

Lilyan Wassink

Lachen zit Lilyan in het bloed. Zonde om zo’n leuke eigenschap niet te benutten, dus geen wonder dat deze little miss sunshine haar woonplaatst regelmatig opfleurt als Haarlems Bloemenmeisje. Als HR stagiaire kreeg ze heel Byte geregeld aan het lachen, dus toen wisten we het... "She's a keeper!" Na succesvolle afronding van haar studie is Lilyan tegenwoordig dus een vast onderdeel van ons support team!

Han Doedens

Han Doedens

Han dj’t wat af in zijn vrije tijd, heeft graag een gezonde rivaliteit met zijn omgeving, uit vaak spontane geluiden die ooit werden uitgesproken door Michael Jackson zoals “Cmonnnnn!” en krijgt elke Byter aan het lachen met zijn droge humor. En dan te bedenken dat hij zichzelf omschrijft als normaal, bijna saai! Wij weten wel beter...

Tim Muller

Tim Muller

Na afronding van zijn stage, werkt Tim tegenwoordig als vaste medewerker in het Byte techteam. Dagelijks reist Tim bijna 4 uur om een paar uurtjes bij zijn Byte collega’s te mogen zijn. In zijn vrije tijd dobbert hij graag in een bootje op het water en we vermoeden dat hij daarnaast stiekem op bowlen zit, want bij een Byte-uitje bleek hij een bijzonder talent hiervoor te hebben.

Hans Kuijpers

Hans Kuijpers

Onze Hans is één en al Brabantse gezelligheid. We mogen bij Byte in onze handjes wrijven deze Joomla en Magento veteraan in ons team te hebben. Hij denkt, droomt en doet namelijk alles in CSS en heeft daarnaast een passie voor verleiden op het internet. In zijn vrije tijd, zwiept hij met zijn heupen op zijn vaste salsa avond, speelt hij mee in de plaatselijke fanfare en geniet hij van gezellige dineravondjes.

Jonna Merks

Jonna Merks

Nou is het al nooit saai hier, maar Jonna bracht nog wat extra leven in de brouwerij door een undercover agent mee te nemen naar werk. Naast het bestrijden van de straatcriminaliteit, versterkt Jonna ons marcomteam, studeert ze interactieve media en houdt ze wel van een feestje. En deze stoere chick maakt ook nog eens indruk op onze techies door uit zichzelf backups te maken én PHP oprecht leuk te vinden.

Lygia Smit

Lygia Smit

Lygia is jong, snel en wild! Ze danst graag op zowel moderne als klassieke muziek, maar daarnaast ook als een wilde op festivals zolang de muziek maar hard en 'heavy' is. Verder kijkt ze graag hoe anderen koken, houdt ze van mooie dingen, is enorm nieuwsgierig en knutselt graag in Photoshop. Lygia zou graag de hele wereld nog rondreizen, al is ze tot op heden nog niet veel verder gekomen dan Berlijn.

Robin van Leeuwen

Robin van Leeuwen

"Laat ik het zo zeggen" Robin begon al meteen met een duidelijk statement door een lang gebruikt systeem in zijn eerste maand uit te faseren. Robin komt uit Volendam, maar is tegen alle verwachtingen en statistieken in niet uitgegroeid tot een zingende BN-er. Gelukkig maar, want we zouden hem hier niet meer willen missen!

Jo-Ann Tjon-A-Meeuw

Jo-Ann Tjon-A-Meeuw

Eerstelijn supporter Jo-Ann houdt van lekker eten. Als ze voor je kookt, kookt ze veel, blijft ze opscheppen én gaat wat over is, met een doggy bag met je mee. In haar eerste week regelde ze al meteen een geslaagd Byte dineetje! In de weekenden tovert deze gezelligerd zich om tot een ware vamp om alle party's af te struinen. Na twee weken Byte had ze er dan ook al 3 Byte party's op zitten...!

Leoni Tielrooy

Leoni Tielrooy

Met Leoni heeft Byte er weer een blij ei bij! Deze van oorsprong Friezin is een echt feestbeest, houdt van high tea-en (wie niet?) en een gezellig dineetje met vrienden op z'n tijd. Leoni is een oude bekende van de Byte familie; tijdens haar studententijd in Enschede dronk ze al biertjes met Gruus. Leoni kan haar energie en enthousiasme nu kwijt in het Sales team.

Michael Maas

Michael Maas

Michael shaket er op los! Stijldansen kan hij, maar ook voor merengue draait hij zijn hand niet om. Daarnaast speelt hij ook nog een aardig deuntje gitaar, dus bij het kampvuur op een Byte uitje zitten wij geramd. Zijn ervaring op hostinggebied komt mooi uit op de 2e lijn. Oftewel, hij staat klanten inmiddels swingend te woord, gelukkig heeft hij een extra lang telefoonsnoer...

Jeroen van Heugten

Jeroen van Heugten

Jeroen is afgestudeerd op onze techniekafdeling en is nu vast in dienst. Jeroen kent talloze nutteloze feitjes, zoals 8 Russische vliegtuigfabrikanten, en wordt daardoor wel eens Wikiroen genoemd. In zijn vrije tijd verkoopt hij stropdassen aan studenten, is verkennerleiding bij de Scouting, speelt hij diverse kaartspelen in al dan niet competitievorm en vertelt omstanders het type en bouwjaar van een overvliegende Tupolev.

Flip Hess

Flip Hess

Deze hobbyfotograaf legt de mooiste momenten op de gevoelige plaat vast. Of het nu de legendarische Byte feestjes zijn, of gave concerten in poppodia (waar hij in zijn vrije uurtjes ook nog lichttechnicus is). Binnen het techniek team heeft Flip direct al zijn stempel achtergelaten door het Byte netwerk nog robuuster en veiliger te maken dan het al was.

Teni Stepanosian

Teni Stepanosian

Van de van oorsprong diëtiste Teni leren we elke dag iets nieuws. Zo zien we tijdens de lunch de meest vreemde voedselcombinaties en drinkt zij koffie met een rietje voor witte tanden. En toegegeven; op de supportafdeling staat zij klanten met een prachtige glimlach te woord. Naast lachen is Teni verslaafd aan Tumblr, stelt ze graag diepzinnige vragen en kan ze met haar tong haar neus aanraken.

Sven van de Scheur

Sven van de Scheur

"Ik houd van alles met een stekker". Een goed uitgangspunt voor een tweedelijn supporter, dachten wij zo. Sven houdt echter niet van printers (hebben toch ook een stekker?), maar daar houden wij bij Byte sowieso ook allemaal niet zo van. In zijn vrije tijd bezoekt Sven graag concerten met vrienden, maar het liefst draait hij zelf een gave mix in elkaar.

Maarten van Schaik

Maarten van Schaik

Deze oude bekende van Gruus heeft als hobby software maken. Een typisch gevalletje van 'van je hobby je beroep maken' dus. Wat goed nieuws is voor hem, maar zeker ook voor ons! Deze waardevolle versterking van het Techniekteam geniet in zijn vrije uurtjes van lezen in bad, reizen, films en uitgebreid ontbijten.

Suzanne de Lange

Suzanne de Lange

Deze import Amsterdamse schudt leuke teksten zo uit haar mauw en kan ontzettend hard lachen/huilen om taalvoutjes. Binnen de afdeling Marketing stort ze zich o.a. op productreleases en is ze verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met vrienden te borrelen en lekker te koken (lees: lekker te eten). Ze staat niet voor niets bij onze lunchmoeders bekend als 'de enthousiaste eter' :-)

Louise de Boer

Louise de Boer

Deze geboren en getogen Amsterdammer is terug van weggeweest. Na een aantal maanden afwezigheid brengt ze het Supportteam weer in beweging met het fameuze Loui-dansje en versterkt ze daarnaast het Salesteam. Met haar altijd vrolijke babbel (wat wil je met zo'n horecaverleden ;-)) moet dit helemaal goed komen!

Rik van Achterberg

Rik van Achterberg

Het Service Panel zal groeien en bloeien onder de handen van deze hobby-tuinman zonder tuin! Dat Rik een echte Byter is blijkt wel uit het feit dat hij geen grotere ergernis weet te noemen dan een slecht werkende webapplicatie. Waar hij wel blij van wordt? Zon, lekker eten en speciaalbier. En ook dat herkennen we terug bij Byte! :-)

Daniel Genis

Daniel Genis

De lach van deze vrolijke techie hoor je werkelijk de hele dag door. Nog het hardst als hij je volledig wegslaat bij de tafeltennistafel (hij zat er vroeger op, je maakt geen schijn van
kans ... ). Daniel is altijd te porren voor een gezellig hapje/drankje en kon zich al vroeg vinden in de Byte-danst-vrijdags-op-de-tafels-traditie. Maar deze jongen heeft ook een rustige kant: altijd in voor een potje schaken en zoekt regelmatig de sauna op.

Folkje Lips

Folkje Lips

Hoe laat je techies hard werken? Door een vrouw te laten coördineren natuurlijk. En laat dat maar aan Folkje over! Deze pittige tante draait haar hand niet om voor een symfonie van Mahler en rent fluitend een marathon. Verder wordt ze gelukkig van onbekenden die spontaan groeten op straat en haat ze mannen die zeggen dat ze altijd een jongetje zijn gebleven. U bent gewaarschuwd, mannen.

Sjoerd Langkemper

Sjoerd Langkemper

Deze scoutingheld laat Byte soepel draaien. Of het nou met een ingewikkelde proceswijziging is of een handige knoop. Sjoerd heeft zich op beide vlakken al bewezen. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst actief door in de buitenlucht: wandelen, klimmen, koekjessjoelen en daarna een lekker biertje bij de barbecue.

Linda Groot

Linda Groot

De op het oog rustige Linda, is een echte klantenservicetijger! Niet alleen bij Byte is het IT wat de klok slaat, in haar vrije tijd volgt ze een cursus webdesign of leert Wikipedia feitjes uit haar hoofd. Deze Amsterdamse hangt ook graag de toerist in eigen stad uit. Zou ze al bedacht hebben om rondleidingen - met de nodige Wiki feitjes - door de hoofdstad te gaan doen?

Miranda Vos

Miranda Vos

Deze vrolijke en creatieve regeltante heeft van haar hobby haar beroep kunnen maken op onze marketingafdeling. Miranda zorgt er op events en beurzen voor dat niemand om Byte heen kan. Zelfs in haar vrije tijd is haar eigen eventbedrijfje in te huren voor feesten en partijen. Verder is ze dol op verkleedfeestjes, verrassingen en Carnaval, vergeet ze vaak dat een dag maar 24 uur heeft en is ze bang voor ballonnen (huh?).

Hans Ragas

Hans Ragas

Hans is een muziekliefhebber pur sang. Hij bezoekt dan ook regelmatig concerten en festivals of geniet in de kroeg van een lekker muziekje met een speciaalbiertje in de hand. En wist je ook dat deze techie, naast programmeertaal, ook verhalen schrijft? We verdenken hem ervan dat hij dit doet uit naam van de club voor taalpuristen. Stuur hem een berichtje met een dt-fout erin en je weet niet wat je meemaakt...

Marrit Velt

Marrit Velt

Deze voormalige gym-juf is altijd in beweging! Is ze niet aan het skiën, duiken of aan het Boogie Woogie-en, dan staat ze wel een 3-gangen diner te koken of is ze een mooie reis aan het uitstippelen. Marrit houdt niet van stofzuigen, spinnen, was vouwen, spelletjes spelen met mensen die niet willen winnen en bier (huh??). Heb je deze dame aan de lijn, dan kan het niet anders dan dat je vol energie weer ophangt!

Marije Hoogeboom

Marije Hoogeboom

Ginger Marije staat met haar brede lach garant voor gezelligheid! In het weekend kookt ze graag met vrienden en danst ze tot de zon opkomt. Ze wordt vrolijk van bbqen op het strand, chagrijnige Franse bakkers (ja wie niet?) en zelfbedachte (spreek)woorden. Pas op voor Marije’s gekke weddenschappen, voor je het weet haal je de hele week koffie! Maar houd tandartsen en plakband ver bij haar uit de buurt, want daar krijgt ze spontaan kippenvel van!

Bram Stoeller

Bram Stoeller

Reislustige Bram is een multitalentje, van meeuwen-verjager-machines bouwen en programma’s bedenken die dierengeluiden nabootsen tot Singstar avondjes organiseren, niets is hem te gek! En het blijkt maar weer dat onze techies en communicatie een topmatch zijn, zo verdiept Bram zich graag in onderwerpen als Persoonlijk Leiderschap. Hoe cool? Verder is hij gek op taart, frambozentaart welteverstaan, maar dat snappen alleen de insiders onder ons ;-)

naar boven