1

Innovatief platform

Bij Byte is je site snel en stabiel door de inzet van innovatieve technieken, systemen en processen. Daarnaast hebben we een sterke focus op ontwikkeling. We zijn constant bezig met het beveiligen, verbeteren en uitbouwen van ons Magento en clusterplatform.

2

Slimme tools

Ons doel is om tijdbesparende hosting te leveren. Hiervoor ontwikkelen we voortdurend nieuwe tools. Denk aan Redis Caching, een handige Magento Monitor en als één van de eerste hosters hebben wij een partnerschap met New Relic.

3

Open communicatie

Iedere klant, klein en groot, heeft recht op e-mail en telefonische support, vinden wij. Daarnaast moet het niet te lang duren: we streven ernaar binnen 4 uur antwoord te geven op supportvragen. Tot slot staan we voor open communicatie: duidelijk en eerlijk. Als het goed gaat, maar ook als er onverhoopt iets mis gaat.

4

Uitgebreid Kennisnetwerk

Byte werkt nauw samen met de Nederlandse developers community. Zo weten wij precies wat er speelt in Dev land en kunnen we daar op anticiperen. We organiseren regelmatig seminars en bijeenkomsten voor webprofessionals. We zijn actief betrokken in de Nederlandse Joomla en Magento community, maar ook open source projecten als Debian GNU/Linux, Apache webserver en programeertalen PHP en Perl.

5

Een heleboel tevreden klanten en partners

Regelmatig krijgen we tevreden reacties over onze hosting en support. Zowel van klanten als partners. Op ons halfjaarlijks klanttevredenheidsonderzoek scoren we gemiddeld een 8+. Lees enkele positieve klantreacties op vergelijkingssite ispgids.com of neem een kijkje bij onze klantervaringen!

 

Hostingpakket bestellen of gratis uitproberen?

Overtuigd en benieuwd naar de verschillende pakketten? Je kunt gratis en vrijblijvend kennismaken met onze Magento of Clusterhosting met een hosting trial. Daarmee test je de hosting zelf gedurende 90 dagen! Trial aanvragen.

Ontvang je graag persoonlijk advies of heb je nog vragen? Laat het ons weten via ons contactformulier of bel ons via 020-5216226.