Uiteraard met hun toestemming, publiceren we hier enkele reacties van onze partners. Onze partners zijn webprofessionals die weten welke zaken belangrijk zijn bij hosting. Ben jij partner van Byte en heb je ook een ervaring die je wilt delen met anderen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer klantervaringen lees je op de pagina Klantervaringen of op de onafhankelijke site ISPGids.com.

Ik wil even mijn waardering uitpreken over de ACTIEVE joomla hosting van Byte. Naarmate het aantal Joomla sites met bijbehorende componenten toeneemt, wordt het voor een designer een bijna onmogelijke zaak om alles qua security en ontwikkelingen bij te houden. Vandaar dat ik ook erg blij ben met de inzet van Byte om lekken op te sporen, naar de klanten te communiceren en waar nodig meteen in te grijpen.

Uiteraard is niemand blij met een email dat er ergens een kwetsbaarheid is gevonden, maar bedenk wel dat het niet alleen van belang is voor je eigen site maar ook geldt voor alle mede sites op een server...daarvan wil je toch ook weten dat ze in orde zijn en niet openstaan voor onbedoelde praktijken met alle gevolgen van dien.

Wat mij betreft maken jullie bij deze de term actieve Joomla hosting helemaal waar!

Lisette Giesen

Yweb

Echt snelle hosting en verstand van zaken! Total Internet Group bestaat al 10 jaar en zo hebben we al heel wat hosters voorbij zien komen. Byte valt daartussen in zeer positieve zin op. Medewerkers met echt verstand van zaken, die verder willen kijken dan concurrent. Daarbij is de MCU omgeving ongeëvenaard snel, we twijfelde even of we zonder root toegang konden.... Maar we zijn blij dat we het niet meer nodig hebben! Byte zorgt voor een uitmuntende uptime en is flexibel waar nodig!

Joachim de Boer

TotalInternetGroup

Byte Internet is al jaren onze vaste hostingpartner. Wat wij belangrijk vinden is een partij die met ons meedenkt en de laatste technieken gebruikt. We hebben nu al ruim 30 websites bij Byte ondergebracht, onze klanten zijn er bijzonder tevreden mee.
Een mooi voorbeeld is dat ik laatst per ongeluk wat files van onze site had overschreven met een update. Binnen 1 minuut door een helpdesk medewerker geholpen, dat was al top. Vervolgens bleek dat ik de backups zelf 24/7 terug kan zetten met hun nieuwe backup-ophaal-functie. Ik kon kiezen welke file en van welke dag, echt geweldig!
Dit is wat je zoekt in een hosting provider, een partij die begrijpt welke aspecten er bij het goed hosten van een server komen kijken. En dat alles ook nog eens voor een schappelijke prijs.
Met Terra Preta gaan zitten we de komende jaren goed. Ik kan hen oprecht adviseren als hostingprovider, voor zowel kleine als grote zakelijke websites. Ga zo door!

Dennis Maij

Terra Preta

Voor mij is het duidelijk: Byte loopt voorop in provider-land. Dat geldt op vele vlakken.

De techniek en kennis is dik voor mekaar: mijn Joomla-sites zijn in vertrouwde handen. Door alles heen merk ik dat de mensen van Byte liefde voor hun vak hebben. De klantvriendelijkheid is prima met een snelle, zeer vriendelijke en uiterst behulpzame support. En bovenal weet Byte wat webmasters fijn vinden. Hier kan ik echt heel enthousiast over worden:


1. Een interessant partnerprogramma waar ik echt veel voordeel van heb.
2. Op de site een superhandig servicepaneel waar ik in no-time een overzicht heb van al mijn klanten en waar ik alle mogelijke instellingen direct aan kan brengen. Dit scheelt echt bakken tijd!
3. Uitgebreide documentatie-pagina waar ik al diverse malen een oplossing vond.
4. Overal een gevoel van snelheid, souplesse, duidelijkheid en efficiency. Voor mij geen twijfel.

Byte is de beste.

Lucia Hebers

Studio Lucan

Een goede partner op het gebied van webhosting is voor een webdesigner van levensbelang. Structuur, snelheid, service en technische ontwikkeling zijn zaken waar wij als bedrijf veel waarde aan hechten. De professionaliteit die wij hiermee nastreven vinden wij perfect terug in Byte als partner.

Als eigen ondernemer zijn er altijd zaken die je graag verbetert ziet, Ik zou alleen niet kunnen bedenken hoe ik de hosting van mijn websites beter zou moeten regelen dan bij Byte.

Joep Peters

Shape ICT

Sinds enige tijd is PIXwebdesign partner van Byte. Na veel ervaring met andere webhosters kregen we de tip om eens naar Byte te kijken. Na een proefperiode hebben we de knoop doorgehakt en zijn we een partnerschap aangegaan. Als webdesigner stellen we hogen eisen de webhoster. Byte overtreft alle verwachtingen. Zo is de site supersnel (zelfs Wordpress met tientallen plugins), heel stabiel en is er altijd binnen een paar uur antwoord op je vragen. Onze eigen klanten zijn ook zeer te spreken over de uptime.

Het Service Panel is zeer intuïtief ingericht. Alle zaken zijn met slechts een paar muisklikken te regelen. Ook kun je hier relaties onderhouden met je eigen klanten en heel eenvoudig een ssl-certificaat installeren. Kortom: Byte heeft er een tevreden partner bij."

Koen Berkhout

PixWebdesign

Pixcode is een full-service internetbureau en service staat bij ons voorop. Wij zochten een betrouwbare en service gerichte hosting partij waar wij 100% op kunnen vertrouwen! Als internetbureau komen wij vaak met andere partijen in aanraking en nergens is de service zo snel en goed als bij Byte.

Kortom super stabiele en snelle hosting met vriendelijke service en mensen met verstand van zaken! Onze complimenten.

Jordy Nielen

Pixcode

Toen we ons bij het opstarten van Netgemak over het vraagstuk hosting bogen, kwamen we al snel tot een eenduidig antwoord. 'Schoenmaker blijf bij je leest'. Onder dat motto hebben wij gezocht naar een partner die zich net als ons, enkel richt op dat waar ze écht goed in is.
In Byte vonden we een hostingprovider die qua werkwijze ons verlengstuk lijkt te zijn: snel en vakkundig. Daarnaast kun je elke vraag bij ze neerleggen, waarbij ze niet alleen met een oplossing komen, maar ook meedenken over alternatieven.

Nu, vele online projecten later, is de samenwerking nog altijd optimaal!

Marc Kloppers

Netgemak

Na jarenlange ervaring met diverse providers, waarbij het niet liep zoals het zou moeten lopen, ben ik bij Byte terecht gekomen. Eindelijk een hosting provider die waar maakt wat ze zeggen. Snelle service, zelden storing en dat voor een goede prijs. Ook het service panel is zeer overzichtelijk, waar alles in staat wat je nodig hebt.

Jouri Blom

Nederlink Webdesign

Na lang geaarzeld te hebben om ongeveer 70 domeinen te verhuizen uiteindelijk de stap gezet. Door heldere uitleg, prima servicepanel en op-maat-oplossingen is de verhuizing uiterst soepel verlopen.
Het verhuizen van een dergelijk aantal domeinen heeft richting klanten de nodige voeten in de aarde en dan is het heel prettig dat bij de nieuwe provider alles functioneert zoals je dat graag ziet, zowel technisch als administratief. Na veel ervaringen met een redelijk aantal providers is het een verademing om te ervaren hoe Byte met zijn klanten omgaat, waarbij een heel plezierige bijkomstigheid is dat Byte expert is op Joomla-gebied. Al mijn volgende sites gaan in ieder geval ook naar Byte!

Harm Askes

Multi Media Support

Pagina 1 van 3

naar boven