Aangepaste openingstijden: a.s. vrijdag tot 15:00 uur

In het weekend van 24 tot 26 augustus gaan wij met het hele Byte-team een weekendje weg. Daarom sluiten onze supportlijnen deze vrijdag om 15:00 uur i.p.v. 17:30 uur. We zijn dan niet meer telefonisch of per mail te bereiken voor reguliere supportvragen.

Waar het zal plaatsvinden is elk jaar weer een verrassing, maar het bevat altijd een paar vaste elementen: een BBQ, een hot tub, een burenmelding over te harde muziek en een shoarma-ontbijt. Op maandag 27 augustus zitten we vanaf 9:00 uur weer klaar om jullie supportvragen te beantwoorden. Ik kan er natuurlijk ‘fris, fruitig en uitgerust’ aan toevoegen, maar uit ervaring weet ik dat ik dat niet kan beloven.

Uiteraard blijven onze monitoring-, storing- en 24/7-nooddienst gewoon op volle kracht. Zo kan het zijn dat onze techies tijdens een verhit paintball-gevecht plotseling een laptop openklappen en aan de slag gaan. Het zal niet de eerste keer zijn …

 

 op

Suzanne loopt al sinds 2012 rond bij Byte. Ze spreekt dagelijks webwinkeliers en e-commerce bureaus over ontwikkelingen in de markt en welke uitdagingen deze met zich mee brengen. Kennisdeling en samenwerking staan voor haar centraal. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, Nederlandse hitjes, en we kennen niemand die zo blij kan worden van eten.