Byte Goedbezig Vakantie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) lijkt tegenwoordig door vrijwel ieder bedrijf te worden opgepikt als dè manier om de wereld een klein beetje te verbeteren en bovendien de eigen organisatie positief in de schijnwerpers te zetten. De beweegredenen doen er eigenlijk helemaal niet toe, als het eindresultaat maar iets oplevert! En natuurlijk doen we bij Byte enthousiast mee. We sponsoren opensource projectengoede-doelen-over-zee en talloze andere projecten. En met ingang van 2009 hebben we er een leuk iniatief bij: de Byte Goedbezig Vakantie.

Voor alle Byte medewerkers die in 2009 *niet* naar Ibiza gaan: lees verder! Omdat het op de wereld niet overal zo goed geregeld is als op het Byte kantoor (;-)) willen we iedereen stimuleren om de handen uit de mouwen uit te steken en dichtbij of ver weg een steentje bij te dragen aan het welzijn van anderen. Concreet: werk je tenminste 32 uur bij Byte en ga je in 2009 tenminste 1 week vrijwilligerswerk doen bij een goededoelenproject, dan krijg je van ons 1 week (5 dagen) extra vakantie om aansluitend aan dit vrijwilligerswerk te besteden. Als je het slim speelt kun je je weekje in dat weeshuis in Kenia dus gratis verdubbelen 😉 Overige voorwaarden:

  • Vrijwilligerswerk = onbetaald
  • Nederland of buitenland
  • Reiskosten ed. voor eigen rekening
  • Organisatie heeft CBF keurmerk of vergelijkbaar
  • Na afloop klein verslagje maken voor op de site

De actie geldt voor iedereen die in 2009 bij Byte werkt en wordt bij succes verlengd. En bedenk: naast dat je andere mensen helpt, is het een fantastische ervaring en verrijking voor jezelf. Pak deze kans met 2 handen aan!