Byte is Shopware Hosting Partner

Dat het e-commerce pakket Shopware als een zonnetje draait op ons Hypernode platform wisten we al. Maar we zijn blij te kunnen vertellen dat ook het technische team van Shopware dit met ons eens is. Na een technische audit van ons Hypernode platform mogen we onszelf sinds deze week officieel Shopware Hosting Partner noemen!

Het Shopware software pakket staat in Nederland qua aantallen shops eigenlijk nog in de kinderschoenen, maar we zien dat het de laatste maanden een enorme vlucht neemt. Steeds meer webwinkeliers en e-commerce bureaus zien de potentie en het gebruiksgemak van de software. We zijn heel blij dat we ook déze groep e-commerce professionals nu kunnen bedienen met het Hypernode platform waar we maar al te trots op zijn.

Meer weten over hoe goed Hypernode en Shopware samen gaan? Lees dan het blogartikel: Shopware hosting op Hypernode? Dat kan!

Shopware hosting bestellen

Byte is sinds deze week officieel Shopware Hosting Technology Partner. Na een technische audit is Shopware team overtuigd van de waarde van Hypernode voor het e-commerce pakket. Shopware shops presteren goed op het gebied van laadtijd, security en beheerprocessen. Het platform biedt alles wat een Shopware shop / developer nodig heeft, en meer.

Een Shopware hostingpakket kun je bestellen via onze Shopware Hosting pagina. Wij zetten dan een Hypernode met geoptimaliseerde Shopware configuratie voor je klaar.  

 

 op

Suzanne loopt al sinds 2012 rond bij Byte. Ze spreekt dagelijks webwinkeliers en e-commerce bureaus over ontwikkelingen in de markt en welke uitdagingen deze met zich mee brengen. Kennisdeling en samenwerking staan voor haar centraal. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, Nederlandse hitjes, en we kennen niemand die zo blij kan worden van eten.