Hypernode sponsort Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Zo ook nu, ten tijde van de Corona-crisis staat het Rode Kruis paraat voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Om ook de vele mensen die nu thuis zijn een hart onder de riem te steken, biedt het Rode Kruis vanaf vandaag voor iedereen in Nederland een gratis EHBO e-learning aan. Wij zijn erg blij om hier met ons Hypernode platform een bijdrage aan te leveren!

Naast dat het een mooi gebaar is naar alle Nederlanders die noodgedwongen thuis zitten, is het ook extreem leerzaam. Het is belangrijk dat men ook weet wat te doen in tijden van EHBO-nood. Maandag kregen wij van Eline Nijhof, hoofd EHBO bij het Nederlandse Rode Kruis, de vraag of we dit goede doel wilden ondersteunen. Hier hoefden we natuurlijk geen moment over na te denken.

Het Rode Kruis verwacht veel extra bezoekers en om deze allemaal te kunnen verwerken, heeft de shop extra capaciteit nodig. Deze capaciteit biedt Hypernode gratis aan! Daarnaast weten we uit ervaring dat bij het omgaan met bezoekerspieken het belangrijk is om je shop daarop voor te bereiden. De optimalisatie van je shop heeft veel invloed op de snelheid en piekbestendigheid. Onze support engineers hebben daarom de shop van het Rode Kruis gecheckt op zaken die invloed zouden kunnen hebben op de performance bij een grote stijging in bezoekersaantallen.

Natuurlijk blijven we de shop pro-actief monitoren zodat we snel kunnen schakelen, mochten er onverhoopt nog meer resources benodigd zijn. Dit alles zodat iedereen in Nederland de komende weken zonder problemen gebruik kan maken van deze actie!