Doe mee met de MageStackDay!

Vorig jaar is het officiële Magento forum op slot gegaan en nu is de Magento Stackexchange de beste plek om een antwoord te vinden op al je Magento vragen. Er zijn al 17 duizend vragen gesteld. Een goudmijn aan informatie dus!

In het weekend van 13-14 februari wordt voor de tweede keer MageStackDay georganiseerd. In dit weekend zullen Magento developers van over de hele wereld meehelpen om vragen te beantwoorden. Het doel is het percentage antwoorden van 72% naar 80% te brengen. En het leuke is: iedereen is van harte welkom om mee te helpen.

De eerste MageStackDay was een enorm succes. Niet alleen werden er in een paar dagen tijd zo’n 450 vragen beantwoord, maar het was ook nog eens ontzettend leuk om mee te doen. Onze technische collega Willem deed ook mee:

Ik weet heus niet alles van Magento, maar toch kon ik veel doen. Vragen beantwoorden, oude vragen opruimen, discussiëren over de beste aanpak. Het geeft een goed gevoel om met zoveel slimme mensen samen te werken. En het is prachtig om te zien wat je met elkaar kunt bereiken. We hebben echt een schat aan Magento kennis verzameld. En niet onbelangrijk: ik heb zelf ook nog een hoop geleerd 😉

Byte sponsort de MageStackDay en nodigt alle klanten uit om mee te doen. Dat kan makkelijk vanaf huis. Maar je kunt natuurlijk ook met wat mensen afspreken, wel zo gezellig!

MageStackDay_shirt

 

Byte sponsort een MageStackDay t-shirt voor de eerste vijf klanten die meedoen*. Inschrijven kan op de site van MageStackDay.

Tot over twee weken!

* Stuur een kopie van je inschrijfbevestiging, adres + tshirt maat naar willem@byte.nl.

magestackday

 

 

 

 op

Suzanne loopt al sinds 2012 rond bij Byte. Ze spreekt dagelijks webwinkeliers en e-commerce bureaus over ontwikkelingen in de markt en welke uitdagingen deze met zich mee brengen. Kennisdeling en samenwerking staan voor haar centraal. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, Nederlandse hitjes, en we kennen niemand die zo blij kan worden van eten.