International Design Competition Delft

International Design Competition Delft

Het Technologisch Gezelschap (TG) van de Technische Universiteit Delft viert in 2011 haar 24e lustrum. Om dit te vieren wordt er onder andere een Internationale Ontwerpwedstrijd georganiseerd. Byte sponsort de hosting van de website van deze wedstrijd: www.idc-delft.com.

Deze wedstrijd wordt uitgeschreven voor Scheikundige Technologen in hun masterfase. De wedstrijd is niet alleen voor masterstudenten uit Delft bedoeld maar ook inschrijvingen van andere universiteiten worden aangemoedigd. Er wordt gestreefd naar internationale deelname om de wedstrijd extra competitief te maken.

De studenten mogen deze uitdaging aangaan in tweetallen. De deelnemende teams moeten voor een uitdagend (bestaand) technisch probleem een oplossing zoeken onder begeleiding van een professor. Ze hebben drie maanden de tijd om een innovatieve oplossing aan te dragen. De voorstellen worden beoordeeld door een vakkundige, 5-koppige jury. De belangrijkste kenmerken van deze wedstrijd zijn dat de studenten hun kennis kunnen uitbreiden, maar ook ervaring op kunnen doen als (toekomstig) chemisch ingenieur.

Op korte termijn wordt bekend gemaakt wat het technische probleem is waar de teams een oplossing voor zullen moeten aandragen. Inschrijven kan nu al via de website. De kick off van de wedstrijd is op 17 september 2010. Byte wenst de organisatie van de wedstrijd en alle deelnemende teams heel veel succes!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken