Managed hosting

Byte is continu bezig met het verbeteren en het veilig en stabiel houden van ons platform. Bij ons profiteer je nu eenmaal van managed hosting, zodat jij als developer zorgeloos achterover kan zitten, terwijl je websites razendsnel en stabiel blijven draaien.

Dat managed hosting gaat natuurlijk niet vanzelf. We zijn hier 24/7 mee bezig en daar zijn we best trots op. Omdat we houden van openheid en transparantie laten we jullie graag een kijkje in de coulissen nemen en leggen we uit waarom dit jou, als klant, zoveel werk uit handen neemt!

Gloednieuwe tools

6 januari was het eindelijk zo ver. We konden de nieuwe website en Clusterplatform pakketten live zetten. Een fantastisch moment waar we maandenlang naartoe hebben gewerkt. De Secure, Performance & Optimize pakketten bevatten, naast veel meer web- en database ruimte, ontzettend coole tools waarmee je helemaal ‘in control’ bent van je website. Nieuwsgierig naar welke tools dat dan zijn? Lees op ons blog alles over: Security scans Sucuri en NeoPIVarnish en New relic en WebCEO en PageSpeed & YSlow.

Wat managed hosting ook inhoudt …

In januari hebben meerdere keren onderhoud gehad aan ons platform en daar heb jij als klant bijna niets van gemerkt. Daar zijn we blij mee, want ons doel is het stabiel en up-to-date houden van ons platform, zonder dat dit effect heeft op de werking en snelheid van jouw websites. Bijvoorbeeld: Om ons platform stabiel te houden hebben deze maand maar liefst 7 keer netwerkonderhoud uitgevoerd, waaronder een razendsnelle update aan onze servers om de Linux-lek: Ghost voor te zijn. Dat is managed hosting!

We raden onze klanten altijd aan regelmatig hun wachtwoorden te veranderen. Logisch dus dat wij ook om de zoveel tijd onze wachtwoorden wijzigen. Het wachtwoord van het Service Panel naar onze backend hebben we daarom gewijzigd. Hiermee houden we kwaadwillenden buiten de deur en is het Service Panel nog veiliger dan dat het al was.

Al het verkeer wat binnenkomt op jouw website komt eerst binnen op onze loadbalancers. Zoals de naam al doet vermoeden dragen de loadbalancers bij aan de stabiliteit van onze servers en je website. 14 januari hebben we een configuratie wijziging doorgevoerd waarmee we een nog betere performance hebben, wanneer onze loadbalancers extra zwaar worden belast. Je website kan dus nog makkelijker nog meer traffic aan!

Onderhoud wordt altijd ruim van te voren aangekondigd op bytenoc.nl!

 

Hypernode & HHVM

Het logo van HHVM a.k.a. Hiphop

Het logo van HHVM a.k.a. Hiphop

Nog niet bekend met HHVM aka HipHop? HHVM is het alternatief voor PHP op dit moment. Als er nog steeds geen belletje gaat rinkelen, ga dan snel naar http://hhvm.com/ en lees je rijk! De reden waarom wij zo fan zijn van HHVM is omdat het een stuk sneller is dan PHP. En snelheid? Daar worden wij blij van 🙂

Om ervoor te zorgen dat alle Hypernodes HHVM kunnen gebruiken installeren we ook regelmatig updates. Zo zijn we afgelopen 19 januari geüpdatet naar versie 3.4.2. Alle updates en nieuwe features waar jij als klant blij van wordt communiceren we via de changelog op Hypernode.com. Houdt deze pagina dus goed in de gaten. Wist je ook al dat het heel makkelijk is om feature requests in te dienen voor Hypernode? Gebruik hiervoor de Uservoice en zorg ervoor dat andere developers stemmen op jouw ideeën en suggesties. Want, hoe meer stemmen, hoe sneller we ermee aan de slag gaan!

Nog geen klant bij Byte?

Je kunt onze managed hosting tijdelijk gratis en vrijblijvend proberen met een hosting trial.

Ik wil een trial voor webhosting op het clusterplatform
Ik wil een trial voor magentohosting op het hypernode platform

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken