Een volle keuken!

Op vrijdag 19 september hebben we een kleine selectie van onze Cluster partners uitgenodigd om samen te brainstormen over hun ervaringen, uitdagingen en ideeën met betrekking tot de hosting van Byte. We hebben het gehad over ontwikkelingen op hostinggebied, coole tools en over wat wij kunnen doen om nog meer te kunnen ontzorgen. Na het blog over de brainstorm met onze Magento partners op 29 augustus, lees je in dit blog het verslag van deze interessante brainstorm.

 

 

 

Kick-off

Kick-off op het binnengras

Nadat iedereen binnen en voorzien was van een kopje koffie met een stukje taart (uiteraard!) konden we beginnen! Eerst een kort voorstelrondje, want een gezicht bij een naam is tenslotte altijd handig. Daarna vertelde Gruus van Woerkom (CEO van Byte) enthousiast en trots over het reilen en zeilen bij Byte.

Zo hebben we het afgelopen jaar o.a. keihard gewerkt aan een nog veiliger en stabieler netwerk, PHP updates 5.4 en 5.5, Redis uitgerold op ons Clusterplatform en de SLA Plus noodhulp (voor 24/7 technische hulp) in het leven geroepen.

On the side vertelde Gruus ook nog wat andere leuke Byte weetjes, zoals dat we 7 nieuwe Byters hebben verwelkomd het afgelopen jaar, dat Byte dit jaar alweer 15 jaar bestaat (en dat we dat in mei groots hebben gevierd!) en dat we sinds vorig jaar een officiële Byte meisjesdag hebben 🙂 Het komende jaar gaan we aan de slag met nieuwe Cluster hostingpakketten (we streven ernaar deze begin 2015 in te voeren) en blijven we ons platform en netwerk constant verbeteren.

 

Brainstormen

Hoor je de hersenen kraken?

Na de nieuwtjes liepen de techneuten mee met Hans Ragas voor de technische brainstorm en bleef de rest van de groep op de tweede verdieping voor de brainstorm over marktontwikkelingen, strategie en ondernemersschap. Tijdens de strategische sessie hebben we o.a. gebrainstormd over klantbehoeftes en hoe Byte hierop kan inspelen. En we hebben de techneuten gevraagd wat hun technische wensen zijn met betrekking tot de huidige en nog ontbrekende tools.

Bij elkaar hebben we weer hele nuttige input van onze partners ontvangen, waar we graag het komende jaar mee aan de slag gaan. Ook de partners onderling hebben weer enorm veel van elkaar kunnen leren door met elkaar ervaringen en tips te delen. Dat faciliteren we graag!

 

Een drankje op het dakterras

BBQ op de laatste zomerdag

Afgelopen vrijdag was de laatste mooie dag voor een BBQ in de zon, alsof we het gepland hadden 😉 Na een middag hard werken, kletsen en hersenkraken, had iedereen wel zin in een koud drankje en een befaamde flame grilled burger! Er werd nog tot in de late uurtjes uitgebreid nagekletst, kortom het was weer een zeer geslaagde dag!

 

 

En wat nu?

We hebben de wensen en actiepunten van zowel de brainstorm van 29 augustus met onze Magento partners en de brainstorm van 19 september met onze Cluster partners verzameld. Met al deze verzamelde input gaan we aan de slag en we houden regelmatig via onze NewsMails, website en ons blog iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen!

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken