Black Friday hosting

De drukste ecommerce periode van het jaar staat weer voor de deur. Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en, voor je het weet zit je alweer aan het kerstdiner. Iedereen zal, zeker vanwege de huidige omstandigheden, de online winkels afstruinen om cadeaus, decoraties of aanbiedingen in te slaan. Een mooi moment om te shinen met jouw webshop! Heb jij al aanbiedingen klaarstaan?

Met de juiste voorbereidingen hoef je je in elk geval geen zorgen te maken over je shop en kan je volop profiteren van deze drukte online. Lees snel verder over onze Holiday Hype(rondes), waarin we jouw shop klaarstomen voor de drukte!

Feestperiode in cijfers

In 2018 werd er voor ruim 275 miljoen euro verkocht via webshops, maar dit hadden miljoenen meer kunnen zijn, volgens emerce. Dit komt omdat veel webshops niet goed voorbereid waren op het aantal extra bezoekers, en daardoor op het moment suprême langzamer werden of zelfs offline gingen. Vorig jaar zagen ook wij dat de shops op ons platform 45% meer bezoekers kregen tijdens Black Friday. Een enorme stijging!

Fysieke winkels behalen meestal ook een flinke omzet tijdens Black Friday, ruim 475 miljoen euro in 2018. Vanwege de corona omstandigheden zullen bezoekers echter sneller achter hun laptop kruipen. Wel zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je shop al deze extra bezoekers aan kan om goed voorbereid de feestdagen in te gaan.

Hoe ontzorgen wij jou in deze drukke tijd? Join the Hype!

Wij willen ervoor zorgen dat je überhaupt niet naar hosting om hoeft te kijken én je helemaal kan focussen op het behalen van je eigen omzet. Daarom introduceren wij, de Holiday Hype met onze speciale Holiday Hypernodes!

Wanneer je kiest om mee te doen met de Holiday Hype, en dus een Holiday Hypernode aanschaft, ontzorgen we je door de hele migratie uit handen te nemen. Daarbovenop krijg jij ook nog 20% korting op je upgrade naar een groter pakket.

Door de Holiday Hype heb jij geen omkijken naar hosting en kan je je volledig focussen op het binnenhalen van die extra omzet tijdens de belangrijkste e-commerce periode van het jaar!

Je krijgt korting én hoeft niet meer om te kijken naar hosting. Ofwel, volledige focus op je eigen voordelige kortingsacties, vette campagnes en gave stunts. Waar wacht je nog op? Join the Hype!

Geïnteresseerd? Meer informatie & opgeven via onze website