Kom jij ook naar Mage Titans op 7 juni?

Volgende week vrijdag 7 juni vindt Mage Titans plaats en wij zijn trotse Gold Sponsor! Het event wordt voor én door Magento developers georganiseerd in de EM2 “The Barn” te Groningen. Natuurlijk mogen onze developers Alex, Rick en Philip niet ontbreken!

Mage Titans heeft voor iedere Magento-developer iets te bieden. Je kunt nieuwe technieke leren, netwerken met mede-developers, meedoen aan paneldiscussies en een grote verscheidenheid aan presentaties bijwonen. Tijdens deze editie staan populaire onderwerpen als Magento 2, webshop security, webshop performance en PWA centraal. Check de volledige agenda!

Als Gold Sponsor hebben wij de mogelijkheid om je met korting naar dit event te sturen. Gebruik de code HYPERTITANS voor 10% korting! Zien we je daar?

 op

Tom is als sales- en marketingmedewerker bezig met het schrijven van nieuwe content, de maandelijkse nieuwsbrief en Social Media. Daarnaast helpt hij de bedrijfsprocessen van Byte nóg een beetje beter te maken. In zijn vrije tijd drinkt hij graag een (het liefst meerdere) biertje(s), is hij vaak te vinden op de tennisbaan en bezoekt hij met enige regelmaat Hardstyle feestjes. Gas d’r op!