Leer op 21 oktober alles over Magento 2

Het is hot & happening: Magento 2. Er wordt ontzettend veel gepraat en geschreven over dit nieuwe e-commerce platform. Maar weet jij al welke voordelen het je precies biedt en wanneer je er mee aan de slag gaat/moet? Precies deze vragen komen aan de orde op het Magento 2 seminar op 21 oktober 2016. En Byte sponsort dit evenement natuurlijk.

Voor wie?

Dit seminar is een vervolg op het zeer succesvolle Magento 2 seminar dat eerder dit jaar werd gehouden. Waar het toen nog erg op developers gericht was, is er nu voor zowel developers als webwinkeliers een track met interessante presentaties.

Voor webwinkeliers worden bijvoorbeeld de volgende belangrijke vragen beantwoord:
– Wat zijn de praktische voordelen van Magento 2? Een eerlijk vergelijk met Magento 1, maar ook met andere mogelijkheden.
– Hoe kan ik de nieuwe beheermogelijkheden van Magento 2 commercieel benutten?
– Presentatie van interessante cases: puzzels en parels van succesvolle Magento 2 shops.
– Hoe inventariseer je je eigen webwinkel en wat levert overstappen je op? Is het die investering waard en wanneer is dan het beste tijdstip?

Bekijk hier het uitgebreide programma.

Door wie?

Het event is door Yireo georganiseerd, in samenwerking met Dutchento, Magento zelf en de Magento Community. Byte is als sponsor ook nauw betrokken.

Tickets

Ticket zijn te bestellen via magento2seminar.yireo.com.

 

 

 op

Suzanne loopt al sinds 2012 rond bij Byte. Ze spreekt dagelijks webwinkeliers en e-commerce bureaus over ontwikkelingen in de markt en welke uitdagingen deze met zich mee brengen. Kennisdeling en samenwerking staan voor haar centraal. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, Nederlandse hitjes, en we kennen niemand die zo blij kan worden van eten.