Byte Magento Technology partnerByte

Groot nieuws! Sinds deze week zijn we officieel Magento Technology Partner! Hiermee zijn we de eerste en enige hostingprovider uit de Benelux met een officieel Magento partnerschap.

Een langlopende flirt

De liefde tussen Byte en Magento is natuurlijk niet nieuw. Wij focussen ons sinds enkele jaren volledig op het e-commerce systeem Magento en mogen ons scharen bij de beste Magento hostingspecialisten van Europa (van de wereld?). Hoewel we geen officieel partner waren, hoorde het Magento team door onze actieve rol in de community steeds vaker van het Nederlandse Byte.

Na de lancering van MageReport.com en de populariteit daarvan kon Magento helemaal niet meer om ons heen. Van beide kanten zochten we toenadering naar elkaar. Magento wilde onze kennis en kunde gebruiken om de veiligheid van Magento webshops wereldwijd te verbeteren. Wij hadden hetzelfde doel, maar konden daarvoor het bereik van moeder Magento goed gebruiken. De samenwerking was dus al goed, maar nu is het tijd om de relatie naar een hoger niveau te tillen.

Travis Eiland, Senior Manager Cloud and Hosting bij Magento, over Byte:
Magento chose Byte as a Select Technology Partner because of their proven track record in driving innovation for the industry. Byte has been in a significant player in ensuring the security of our Magento ecosystem, and we are pleased to have them on board.

Wat houdt het partnerschap in?

Byte is nu officieel Magento Select Technology Partner. Daarmee zijn we de eerste en enige hostingprovider uit de Benelux.

De titel Select staat binnen het partnerprogramma voor “Top tier partner technologies within strategic categories, for merchant flexibility and growth”, aldus Magento.

Concreet betekent het partnerschap dat we de samenwerking gaan intensiveren. Wij leveren Magento team informatie over de state of security van Magento shops wereldwijd, waarmee zij de veiligheid van het systeem en hun communicatie steeds kunnen verbeteren. Daarnaast deelt Magento product- en securityreleases voortijdig met ons, zodat wij MageReport en ons product/platform/dienst er meteen op aan kunnen passen. We worden dus alleen maar nóg beter 😉

Magento <3 Byte

Al met al is het gewoon heel erg tof (lees: we zijn apetrots) dat het Magento team onze bijdrage aan de community ziet en waardeert, én van onze kennis en kunde gebruik wil maken. Door het partnerschap met ons aan te gaan laten ze officieel zien dat ze volmondig achter ons hostingplatform staan. Dat hebben we met 40 nerds uit het kleine Nederland maar mooi voor elkaar gebokst!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken