Op woensdag 27 en donderdag 28 mei zal alweer de zevende editie van Meet Magento plaatsvinden. Honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Byte is er dit jaar uiteraard weer bij en als echte Magento liefhebber wil je dit zeker niet missen. In deze blog geef ik je meer informatie over het programma en de Meet Magento Awards.

Dag 1

Woensdag 27 mei is speciaal gericht op ondernemers, managers e-commerce en directieleden die nog een e-commerce platform moeten selecteren of een overstap overwegen naar Magento. Deze dag geeft antwoord op de volgende vragen: waarom zou je voor Magento kiezen? Welke versie past bij jou en hoe selecteer je een implementatie partner?

Aan het einde van dag 1 is er een groot feest in het centrum van Utrecht. Hier ben je welkom met een toegangsticket voor één van beide dagen.

Dag 2

Deze dag richt zich op de webshop eigenaren die al een Magento shop hebben en developers die met Magento werken. Er is een uitgebreid programma met verschillende tracks en interessante sprekers. Deze dag geeft antwoord op vragen als: wat zijn de beste extensies? Hoe verbeter je de conversie en de performance? Welke payment provider, e-mail marketing tool en/ of logistiek provider kunnen mijn shop naar een hoger niveau brengen?

Meet Magento Awards

Nieuw dit jaar zijn de Meet Magento Awards. In totaal zijn er zes awards te winnen in verschillende categorieën. Nomineren is nog mogelijk tot aanstaande vrijdag, 24 april. Dus schroom niet en geef jezelf op of schrijf iemand in die het verdiend!

Byte en Meet Magento

Uiteraard zal Byte, als platinum sponsor, ook op beide dagen aanwezig zijn. Heb je vragen over ons Hypernode platform of wil je kennis maken met de knappe koppen achter Byte? Kom dan langs bij onze stand. Daarnaast houden we ook twee presentaties en hebben we een toffe actie waarbij je snelheid op een wel heel letterlijke manier kunt ervaren. Benieuwd wat het is? Schrijf je in voor Meet Magento 2015 en kom langs.

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken