Volgende week is het zover, de zevende editie van Meet Magento. Op woensdag 27 en donderdag 28 mei komen honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers naar de Jaarbeurs in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Als echte Magento liefhebber wil je dit event zeker niet missen!

Byte zal uiteraard ook op beide dagen aanwezig zijn. Kom langs onze stand en maak kennis met de knappe koppen achter Byte. Ook als je wilt bijpraten of een technische vraag hebt staan wij voor je klaar. Dus grijp je kans en kom langs.

Byte sprekers

Tijdens de tweede dag van Meet Magento zullen we om 10:30 twee presentaties geven. In de Polar Room ontkrachten Ilka en Maarten vijf mythes over snelheid en geven ze inzicht in welke factoren wél invloed hebben op de snelheid van je webshop.

In de Flash room geven Folkje en Melvyn (van Supportdesk) een presentatie voor de developers track. Hierin laten ze zien hoe de performance optimalisatietool New Relic je tijd kan besparen en de snelheid van je webshop kan verbeteren.

 

Best practicesSchermafbeelding 2015-05-22 om 11.42.08

Praat mee over testing, acceptatie, local / niet-local development, version control en andere development methods. Loop op donderdag 28 mei tussen 15:00-16:00 de Neon Room binnen en discussieer mee met Folkje en Willem.

Toffe actie

Bereid je voor op maximale snelheid! We hebben een vette actie gepland waarbij je snelheid op een wel héél letterlijke manier kunt ervaren. Benieuwd wat het is? Schrijf je in voor Meet Magento en word ook omver geblazen door de snelheid van hosting bij Byte. Hier is alvast een kleine hint…..

8f9666c9410d67328308b681aa91bde4

 

 

 

 

 

 

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken