OnderhoudMaandelijks terugkerend zijn de wijzigingen aan het Service Panel. Veel wijzigingen aan het Service Panel zijn niet direct zichtbaar, maar maken onopgemerkt het leven van onze webbouwers en developers een stuk makkelijker. Andere wijzigingen zijn juist weer heel zichtbaar. In deze development efforts alles over de Service Panel wijzigingen en releases van afgelopen tijd, de vele updates voor Hypernode en gaan we nog even in op het begrip BPU en wat we hebben gedaan om ervoor te zorgen dat (bijna) niemand hier nog last van heeft.

Service Panel updates

Het Service panel is dé omgeving waar je al je website en domeinnaam gerelateerde zakenregelt. Het is daarom voor jou en ons heel belangrijk dat dit een heldere en makkelijke manier van werken met zich meebrengt. Daarom zijn we constant bezig het Service Panel slimmer te maken. Daar wordt namelijk iedereen blij van!

De pagina in het Service Panel is flink onder handen genomen. Als je een Hypernode hebt heb je dit vast al gemerkt. Nog geen Hypernode? Vraag nu een trial aan op hypernode.com! De Service Panel functionaliteiten voor Hypernode pakketten waren tot voor kort minimaal, maar er komen gaandeweg steeds meer handige en slimme tools en knoppen bij.

Binnenkort zal ook de opzegpagina een stuk moderner ogen en makkelijker te doorlopen zijn. Niet dat we willen dat onze klanten opzeggen natuurlijk, maar de huidige pagina is nu een flinke lap tekst. Dat kan beter dachten we! Uiteindelijk zal het hele Service panel in een nieuwe jasje worden gestoken. Modern en gebruiksvriendelijk.

Hypernode

Ons nieuwste project Hypernode kan je bijna niet zijn ontgaan. We steken er veel tijd en energie in en dat is te zien op de changelog van hypernode. Scroll door de changelog en je bent weer helemaal op de hoogte van de laatste releases en updates. Zo is bijvoorbeeld PHPMyAdmin onlangs moeiteloos geüpdate van versie 3 naar 4.

Het mooie aan Hypernode (behalve dat je Magento webshop er nog veel sneller op draait en je kunt testen met HHVM/Hiphop en nog veel meer) is dat het werkt met een automatische teststraat. Er worden wekelijks nieuwe technologieën bedacht die Magento shops sneller, veiliger en beter maken. Door de nieuwe platform features te testen in onze geautomatiseerde teststraat kunnen we sneller uitrollen dan ooit. Daar zijn we best een beetje trots op!

BPU fair use limiet

Wat is BPU? Denk aan een paard en wagen.

Wat is BPU? Denk aan een paard en wagen.

Wellicht ken je de term wel: BPU. We merkten dat niet iedereen er erg vrolijk van werd en het was voor ons ontzettend lastig om het begrijpelijk te maken. Met de nieuwe Magento pakketten die we begin dit jaar hebben geïntroduceerd werd het probleem helaas nog groter. Dat moest en kon anders dachten we! Helemaal BPU afschaffen dan? Dat idee kwam zeker een aantal keer langs de revue, maar om ervoor te zorgen dat onze servers en jullie shops stabiel en snel blijven draaien was dat helaas geen optie.

Daarom hebben we ons BPU beleid onder de loep genomen en hebben we de Building Blocks voor web- en database BPU helemaal afgeschaft. Geen onduidelijke en ellenlange facturen meer en meer duidelijkheid. Dit allemaal dankzij een fair use limiet.

Deze limieten liggen dermate hoog dat het overgrote deel van onze Magentohelden de term BPU ver weg kan stoppen en er hopelijk nooit meer aan hoeft te denken. Natuurlijk kan het voorkomen dat je in de toekomst een keer boven dit fair use limiet uit komt, maar dit is geen probleem. Zit je er structureel (3 maanden achter elkaar) over? Dan is het wel duidelijk dat je shop simpelweg is gegroeid en meer resources nodig heeft. Je wordt dan geüpgrade naar een groter pakket. Zit je 3 maanden lang onder de fair use limiet van je oude pakket? Dan krijg je gewoon automatisch een berichtje van ons en kun je je je pakket gewoon weer downgraden!

Wil je meer weten over het fair use limiet voor BPU? Kijk dan op onze kennisbank voor meer informatie of ons nieuwsbericht met een link naar handige grafieken.

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken