toolsBij Byte stomen we maar door en is iedereen ontzettend hard aan het werk voor het fantastische en grote project waar we zo snel mogelijk meer over gaan vertellen! Daarnaast zitten we wat betreft development niet stil! We hebben een aantal verbeteringen aan het Service Panel doorgevoerd, een nieuwe campagne gelanceerd en we zijn aan het testen met PHP 5.4.

Service Panel wijzigingen

BPU grafiek afgelopen 24 uur

BPU grafiek afgelopen 24 uur

We vinden ons Service Panel al heel cool en we willen het alleen maar cooler en handiger maken! We denken op een goed spoor te zitten met de laatste wijzigingen. Zoals de pagina waar je al je verlopen domeinnamen kunt zien! Ook te bereiken via de link onderaan het domeinnamen overzicht zodra je inlogt op het Service Panel. Naast een overzicht van verlopen domeinnamen is er nu ook een mogelijkheid om verlopen klantrelaties te verwijderen. In het overzicht van je oude klantrelaties vind je nu achter elke oude relatie een rood kruisje waarmee dit kan.

Gisteren is er een nieuwe pagina live gegaan waar je mailboxen die bij Byte staan kunt verwijderen wanneer je e-mail extern staat ingesteld. Het kwam wel eens voor dat een e-mailbox bleef staan terwijl een externe mailprovider of eigen mailserver werd ingesteld. Dit conflicteerde dan met elkaar en dus moest zo’n mailbox bij ons worden weggehaald. Nu kan dat makkelijk en snel via het Service Panel!

Het BPU verbruik van je website werd al weergegeven in nieuwe grafieken dankzij meetsysteem Graphite. Daar hebben we nu ook een grafiek aan toegevoegd waarin het web BPU van de afgelopen 24 uur wordt weergegeven! Zo is het nog makkelijker te zien wanneer het druk is geweest op je site. De tool vind je in je Service Panel onder tabblad BPU-verbruik onder tabblad ‘Analyse’ of log hier gelijk in.

 

100% tevreden 100% zelfredzaam

Deze maand hebben we binnen Byte de officiële kickoff van het nieuwe project ‘100% tevreden 100% zelfredzaam’ gehad. Dit project heeft als voornamelijke doel onze klanten nog beter te helpen dan we al deden zodat ze 100% tevreden zijn! Maar we willen onze klanten ook zo helpen dat iedereen 100% zelfredzaam wordt. We proberen een zo goed mogelijke service aan te bieden door middel van onze klanten telefonisch en per mail te helpen . Dit wordt natuurlijk gedaan door onze toppers op onze supportafdeling (die overigens ook 100% zelfredzaam worden!). Maar betere service bieden we ook door bijvoorbeeld onze probleemoplossers te vernieuwen en onze kennisbank helemaal te updaten en up-to-date te houden! Hiermee zorgen we ervoor dat alle vragen snel en helder beantwoord kunnen worden en onze klanten snel geholpen zijn!

Help ons onze support te verbeteren door mee te werken aan ons klanttevredenheidsonderzoek en geef ons feedback! Ben je partner van Byte? Ga dan graag even naar deze pagina voor je feedback!

100% Tevreden 100% Zelfredzaam

PHP 5.4

Bij Byte willen we altijd vooruit en dat houdt ook het updaten van onze systemen in! Nu zijn we bezig met het testen van PHP 5.4. Dit doen we zodat onze klanten de nieuwste PHP features kunnen gebruiken en wij de meeste recente software kunnen draaien op ons platform! Ditmaal gaat het om een update van PHP 5.3 naar PHP 5.4 .

Om zo’n wijziging goed te laten verlopen steken we hier tijd en moeite in. We kunnen namelijk niet zomaar overschakelen. We hebben daarom een aantal klanten gevraagd te testen op een server waar PHP 5.4 op draait. Wil jij ook testen met je website op PHP 5.4? Stuur dan even een e-mail naar support@byte.nl!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken