Hypernode certificering magento

Afgelopen week hebben wij trots het Hypernode Certified Agency certificaat kunnen uitreiken aan developmentbureaus Ecomwise uit Utrecht en Aan Zee gevestigd in Noordwijk aan Zee. In een uitgebreide audit hebben de bureaus kunnen laten zien een vorm van kwaliteit te leveren die hoort bij de top van Magento developmentbureaus van Europa. En dat ze processen hebben ingericht om deze kwaliteit ook op de langer termijn te kunnen waarborgen.

Over het kwaliteitsstempel Hypernode Certified Agency

Deze kwaliteitsstempel is het eerste certificaat dat op bureauniveau wordt uitgereikt. Vanuit Magento zelf kunnen er al wel persoonsgebonden certificaten worden behaald, maar dit is het enige certificaat wereldwijd dat de developmentprocessen en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau beoordeelt.

Voor het behalen van het certificaat worden de bureaus door een strenge audit gehaald. Hierbij worden ze beoordeeld op output: performance, security, Magento kennis, developmentprocessen en kwaliteitswaarborging. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken naar gebruik van versiebeheer, processen voor onderhoud, codekwaliteit, proactieve hackpreventie en -detectie, deployment en 24/7 support.

Dennis Hornung van Ecomwise: “De audit hebben wij aangegrepen als kans om een kritische blik te werpen op onze service- en ontwikkelprocessen. Wij zijn trots dat Ecomwise zich nu ook “Hypernode Certified” mag noemen. Het Hypernode certificaat is toch een teken dat alles netjes en strak is ingericht en de certificering is gelijk een stok achter de deur om dit zo te houden!”

Ook Aan Zee is trots op de behaalde kwaliteitsstempel: “Security en support staan aan de basis van alles dat we ontwikkelen bij Aan Zee. Onze Hypernode certificering is een mooie bevestiging van ons werk.“, aldus Silvan Laroo.

Eenmaal gecertificeerd blijft een bureau door ons gemonitord. Hiermee is het programma niet een momentopname, maar een doorlopende kwaliteitsgarantie.

Naast Ecomwise En Aan Zee dragen de volgende developmentbureaus het certificaat: Abovo MediaBold CommerceCreamElgentosExperiusFRMWRKGerrits E-commerceGuapaIndie GroupLab51MarissenMediaCTPHProRIFFTIGWe Provide en Wezz e-commerce.

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken