Hypernode-magento-importer

Sinds begin dit jaar biedt Byte naast gewone Hypernodes, ook Hypernode pakketten aan speciaal voor de ontwikkelfase van je webshop. Met de komst van deze development pakketten is het veel gemakkelijker geworden om nieuwe en bestaande Magento webshops op Hypernode te ontwikkelen en te testen.

Voor het ontwikkelen van een goede webshop is het onontbeerlijk de shop uitvoerig te testen. Reguliere testomgevingen kosten vaak veel tijd om op te zetten of laten het niet toe om bijvoorbeeld een nieuwe PHP-versie te testen. Het development pakket biedt in deze uitkomst.

Deze omgeving ziet er precies hetzelfde uit als de productieomgeving, is net zo snel en werkt op dezelfde manier. Omdat het om een eigen geïsoleerde node gaat, snoept de developmentomgeving geen resources van je live website. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zorgeloos aan de slag met loadtests of het testen van Varnish.

Samenwerking met partners

De development pakketten zijn een goed voorbeeld van de nauwe samenwerking die we hebben met onze partners. Vaak kregen wij van hen te horen dat ze er moeite mee hadden eindklanten te overtuigen van de noodzaak van een goede testomgeving.

Er werd daardoor bijvoorbeeld vaak gekozen voor te kleine pakketten om mee te testen, wat dan weer voor allerlei ongemakken in de ontwikkelfase zorgde. Met deze pakketten proberen we onze partners zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Niet alleen met de reguliere hosting, maar ook tijdens de ontwikkel- en testfase van webshops.

Tijd besparen met development pakketten

Ook e-commerce specialist Jaagers uit Nijmegen bespaart veel tijd en energie door de komst van de development pakketten. Zo vertelt Paul Luedke van Jaagers over de interne testomgeving die zij voorheen gebruikten voor het testen van websites. Deze was erg traag en niet gelijkwaardig aan de Hypernodes waarop hun shops draaien. Het was nog niet goed mogelijk om klanten te laten zien hoe de webshop daadwerkelijk zou presteren. ” Daarnaast is hosting een vak apart en niet per se onze specialiteit. De development omgevingen besparen ons veel tijd.”

Developer Jelle Kingma van MediaCT ziet dit ook terug. Voorheen had het ontwikkelbureau uit Groningen alle webshops op een eigen server staan. Voor shops die op Byte’s Hypernode platform draaien gaf deze server voor het ontwikkelen geen realistische weergave van de live-omgeving. Daarnaast was deze eigen server niet snel genoeg.

Ontwikkel de beste Magento shops

Kortom, Hypernode development pakketten besparen kostbare tijd en energie die weer gestoken kan worden in het ontwikkelen van de beste Magento shops. Daarnaast bieden we deze development omgevingen aan tegen een flink gereduceerd tarief. Omdat de pakketten niet bedoeld zijn voor het live zetten van een shop, kunnen ze tegen een lagere prijs aangeboden worden. Zo heb je nu de mogelijkheid een identieke testomgeving te gebruiken in de ontwikkelfase, zonder een volledig extra pakket te bestellen. Op deze manier proberen we onze partners nog meer te helpen bij het maken van de beste Magento shops.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken