Hypernode-magento-importer

Bij Byte proberen we het leven van webshopeigenaren en developers elke dag een stukje makkelijker te maken. Dit heeft geleid tot een breed scala aan tools waarmee we je zo veel mogelijk werk uit handen nemen, zo ook de importer-toolOverstappen op Hypernode doe je natuurlijk om de snelheid, veiligheid en stabiliteit van het platform, maar zeker ook om het gebruiksgemak. We vinden daarom dat ook het verhuizen van je oude aanbieder naar Hypernode vrij van hoofdbrekens moet zijn. Met de importer-tool hebben we dit proces bijna volledig kunnen automatiseren, wat je een hoop tijd en moeite zal besparen.

In twee stappen je webshop verhuisd

Om je shop te migreren via de importer-tool heb je slechts toegang (ook bij je oude hostingpartij) en klein beetje kennis van SSH nodig. Nog niet zo bekend met Hypernode? Je kunt je huidige shop ook migreren naar een Hypernode trial. Met een trial kun je 30 dagen lang (gratis) al het moois van Hypernode testen.

Je vind de importer-tool op het Service Panel of – als je een trial afneemt – in de trialflow. Omdat we het importeren van je shop verregaand hebben geautomatiseerd, kent de tool slechts twee stappen:  

  1. Vul je gegevens in.
    magento hypernode importer
  2. En laat de importer het werk doen!
    hypernode importer magento

Magento 2 compatible

De tool was al een tijdje beschikbaar voor Magento 1.x installaties. We hebben hem echter nog verder kunnen optimaliseren en bijvoorbeeld Magento 2 compatible gemaakt. Een uitgebreide technische beschrijving van alle updates door developer Rick kun je vinden op het Hypernode Changelog (Engelstalig).

We zijn er van overtuigd dat er geen Magento hostingplatform zo gebruiksvriendelijk is en zoveel te bieden heeft als Hypernode. Met de importer hopen we ook alle zorgen met betrekking tot het verhuizen van je shop weg te nemen. Zelf graag proberen? Op onze kennisbank vind je een uitgebreider stappenplan met screencast om je op weg te helpen.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken