Byte en Magento bundelen krachten op gebied van security

Byte gaat nog actiever samenwerken met Magento op het gebied van security. Hiermee dragen we ons steentje bij aan een veilig e-commerce landschap én bouwen we onze grote voorsprong m.b.t een superveilig Magento hostingplatform flink uit. En ook niet onbelangrijk: het is een erkenning van onze expertise waar we apetrots op zijn!

De samenwerking houdt in dat we elkaar informeren over security issues die we ontdekken. Soms is Magento eerst, en soms zijn wij dat. Dankzij de gratis security tool MageReport.com zijn wij een belangrijke spil geworden in de Magento community op gebied van security. Wij zijn vaak heel vroeg op de hoogte van security issues, soms omdat we er op gewezen worden door community leden, en soms omdat we zelf nieuwe trends of patronen ontdekken in de MageReport data.

Als wij nieuwe informatie krijgen over mogelijke security issues of zelf nieuwe trends/patronen zien, delen wij dit met Magento zodat zij zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen om de applicatie te beveiligen. Als wij er al security filters voor hebben kunnen ontwikkelen op serverniveau, delen we ook deze met hen. Andersom krijgen wij voorinformatie over aankomende patches, zodat wij security filters kunnen ontwikkelen en een check op MageReport.com kunnen klaarzetten.

Dankzij deze samenwerking dragen we actief bij aan het veiliger maken van het e-commerce landschap wereldwijd, én kunnen we onze klanten op het Hypernode platform nog eerder en beter beschermen.

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken