We hebben weer een nieuw pakket gemaakt: Presence Plus. Dit is het grote en uitgebreide broertje van het Presence pakket. Bij een standaard Presence pakket zat altijd al DNS-beheer, domeinregistratie en 100 e-mail alliassen inbegrepen. Het enige dat nog miste was mailruimte. Daarom introduceren we nu het Presence Plus pakket: DNS-beheer, domeinregistratie én mailruimte in één pakket.

We hebben het Presence Plus pakket in het leven geroepen omdat veel van onze Hypernode klanten graag ook hun domeinnamen en e-mail bij ons wilden regelen. Bij een Presence pakket zaten al wel e-mailadressen, maar geen mailboxen. Wilde je voorheen ook je e-mail bij Byte onderbrengen, dan moest je daar een apart hostingpakket met mailruimte voor bij ons afnemen. Niet erg logisch natuurlijk, want de web- en databaseruimte van zo’n hostingpakket gebruik je dan helemaal niet! Met Presence Plus lossen we dit probleem op: je krijgt, naast de domeinnaamregistratie en e-mailadressen, ook de mogelijkheid e-mailboxen aan te maken. Zo bieden we alle aanverwante diensten van je Hypernode in één pakket aan.

Alle Presence pakketten op een rij

Er zijn nu in totaal drie verschillende Presence pakketten te bestellen in het Service Panel. Dit zijn de belangrijkste verschillen:

  • Presence : domeinregistratie voor één jaar
  • Presence 5 jaar : domeinregistratie voor 5 jaar (goedkoper per jaar)
  • Presence Plus : domeinregistratie én mailruimte

Bij alle opties is het mogelijk om te hosten op het apex domein (domein.nl zonder www) en om een SSL certificaat te koppelen.

 

Bekijk de nieuwe Byte hosting pakketten

 

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken