(Update: sinds november 2012 bieden we Magento Sandbox niet meer aan)

Magento Sandbox

We krijgen vaak het verzoek van webdesigners of deze een staging account voor hun Magento webshop kunnen krijgen. Dit om bijvoorbeeld een nieuw design, nieuwe features etc. uit te proberen. Daarom hebben we een nieuwe tool ontwikkeld voor op het Servicepanel. Vanaf nu kunnen alle Magento klanten, met behulp van deze tool, heel makkelijk zelf een ontwikkelomgeving opzetten binnen het huidige pakket. Dit kan met Magento Sandbox.

De ontwikkelomgeving wordt op een subdomein van het live domein geplaatst, en kost daardoor niets extra. Er is de mogelijkheid om een losse FTP gebruiker aan te maken, met alleen toegang tot de test omgeving, en er kan zelfs direct volledig automatisch Magento geïnstalleerd worden.

Magento Sandbox voor alle Magento accounts bij Byte

Heeft u een Magento hosting account bij Byte? Dan kunt u gebruik maken van deze nieuwe functionaliteit. De nieuwe tool is namelijk voor alle Magento pakketten te vinden op het Service Panel bij de knop ‘Magento Sandbox’.

Bent u een websitedeveloper en bent u opzoek naar een uitgebreide ontwikkelomgeving met daarin alle Magento-tools tot uw beschikking? Neem even een kijkje op onze pagina over Magento hosting en vraag onze medewerkers dan naar de mogelijkheden van een Magento Staging account.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken