Webshop Connector logo

Gastblog van Martin de Sain, Webshop Connector

Het is voor veel webshopeigenaren een bekend probleem: het handmatig invoeren van je weborders in je administratie is tijdrovend en ontzettend saai. Je wilt veel liever je tijd op een andere manier besteden aan je onderneming. In jouw ideale situatie zijn je producten, prijzen, voorraad en klanten altijd automatisch up-to-date, zowel in je Magento installatie als in je administratie. Om dit voor elkaar te krijgen koppelen steeds meer web-ondernemers hun Magento shop met Exact Globe of Exact Online. Maar welke koppeling tussen Exact en jouw Magento shop past het beste?

Welke koppeling past bij jouw Magento shop?

Er is een zee aan koppelingen die ervoor zorgen dat jouw Magento shop en Exact goed samenwerken. Deze variëren van simpele rechttoe-rechtaan applicaties tot aan koppelingen die volledig aanpasbaar zijn. Heb je echter jouw Magento shop wat aangepast door extensies toe te voegen? Dan lopen de basic applicaties al snel vast in de functionaliteiten die ze bieden. Vaak betekent dit dat je alsnog maatwerk moet verrichten aan je extensie of koppeling om toch je gewenste resultaten in Exact terug te zien. Veel webshopeigenaren hebben dus een koppeling nodig die ze veel functionaliteiten en flexibiliteit biedt. De koppeling van Webshop Connector is daar een goede optie voor.

Ultieme vrijheid zonder maatwerk

Met de Webshop Connector heb je een betrouwbare, eenvoudige maar flexibele koppeling. Wil je echter echt alle vrijheid en flexibiliteit over wat er wordt uitgewisseld tussen jouw Magento shop en Exact? Dan bieden ze ook de koppeling Webshop Connector Ultimate. Tot in grote diepte kan er worden bepaald wat en hoe er met Magento uitgewisseld wordt, zonder dat een plugin of maatwerk nodig is. Hierdoor kan, in tegenstelling tot veel andere koppelingen, Exact volledig ‘leading’ gemaakt worden in de uitwisseling, en kan jouw proces volledig geoptimaliseerd worden. Je houdt altijd je realtime overzicht, kan alles centraal beheren en bespaart flinke kosten.

De beste support

Voor Magento shops die afhankelijk zijn van hun omzet is het natuurlijk van enorm belang dat al je administratie zonder fouten wordt doorgevoerd en afgehandeld. Om hiervoor te zorgen wordt er continu met man en macht gewerkt aan de koppeling van Webshop Connector. Deze koppeling is gebouwd door Exact gold partner Advisie Business Solutions. Een aantal van hun 65 medewerkers bikkelt dagelijks hard voor een optimale installatie, support en verkoop van hun koppelingen. De supportafdeling monitort realtime alle connecties tussen Magento en Exact Online, en informeren klanten proactief als een transactie, bijvoorbeeld door een fout BTW nummer, niet voltooit kan worden. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken dat de administratie van je Magento shop niet klopt!

Houd je shop snel en verkoop meer

Een veelvoorkomend probleem bij koppelingen tussen Magento en Exact is de vertraging die deze koppeling met zich meebrengt. Dit kan vaak komen doordat deze koppelingen met IonCube gecodeerde plugins werken, wat de laadtijd van jouw Magento webshop kan verdubbelen. Webshop Connector werkt niet met de IonCube plugins en werkt continue hard om de performance van haar koppeling optimaal te houden. Zo weet je zeker dat al je bezoekers gemakkelijk de route naar je kassa kunnen vinden.

Meer dan tevreden gebruikers

Een deel van de 1800 bedrijven die klant zijn bij Advisie kan zorgeloos ondernemen doordat ze gebruik maken van Webshop Connector. De koppeling ontvangt een vijf uit vijf sterrenbeoordeling en Advisie ontving recentelijk ook nog de Nationale Business Succes Award 2015 en de derde prijs voor beste ICT dienstverlener 2015. Een selectie quotes van tevreden klanten: Koopjedeal: “Advisie werkte zeer goed en snel en informeerde mij tussentijds over de status van de werkzaamheden. Dat was ik niet gewend.” Rolleon: “De koppeling werkt prima en wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid van de Advisie medewerkers. Binnenkort gaan wij ook met de Webshop Connector Aflettermodule starten om nog meer tijd te besparen”.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken