Hypernode_certified_agency_logo

Vandaag hebben 6 Nederlandse Magento developmentbureaus het kwaliteitsstempel ‘Hypernode Certified’ ontvangen. 10 al eerder gecertificeerde bureaus hebben hun certificaat behouden. Deze in totaal 16 bureaus hebben aangetoond tot de top van de Magento bureaus in Nederland en België te behoren.

We zijn blij de volgende nieuwe Hypernode Certified Magento bureaus te mogen voorstellen: Marissen, Gerrits E-commerce, Abovo Media, TIG, Guapa en RIFF (voorheen Jaagers).

De bureaus die het certificaat eerder ontvingen en ook in deze audit hebben aangetoond het certificaat te verdienen zijn Bold Commerce, CreamElgentos, Experius, FRMWRK, Indie Group, Lab51, Made by Mouses, MediaCT en PHPro.

Kijk hier voor het meest actuele overzicht van Hypernode Certified developmentbureaus.

Deze bureaus hebben aangetoond:

  • Magento shops met een uitstekende performance te ontwikkelen en beheren;
  • zo veilig mogelijke Magento shops te ontwikkelen en beheren;
  • te werken met professionele processen voor development, deployment en beheer;
  • bovenmatige kennis van Magento te hebben.

Hypernode certificering als kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureaus

Het Hypernode certificaat is een eerste kwaliteitsstempel dat op bureauniveau wordt uitgereikt. Vanuit Magento zelf kunnen er al wel persoonsgebonden certificaten worden behaald, maar dit is het eerste certificaat dat de developmentprocessen en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau beoordeelt. Bureaus met het Hypernode Certified Agency-certificaat hebben op dit vlak aangetoond tot de top van de Magento bureaus in Nederland te behoren.

Wil je meer weten over het Hypernode certificeringsprogramma? Download programma-informatie (PDF).

Wil je met jouw bureau Hypernode Certified worden?

We streven ernaar eens in het half jaar een auditronde uit te voeren. Je kunt je gedurende het hele jaar aanmelden voor de eerstvolgende ronde. Dat doe je heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar certification@hypernode.com. Hierin maak je kenbaar graag mee te willen gaan in de eerstvolgende auditronde en geef je alvast een contactpersoon op.

Twee weken voor de deadline sturen we je de concrete richtlijnen waaraan een Hypernode Certified Agency moet voldoen. We vragen je het document ingevuld voor de deadline terug te sturen. Hierin laat jij zien dat jouw agency voldoet aan de richtlijnen zoals ze opgesteld zijn.

Eerstvolgende deadline: onbekend

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken