publieksfavoriet-ster2klein

Publieksfavoriet: pyjamaonline.nl

De webshop pyjamaonline.nl is publiekswinnaar geworden van de verkiezing Beste Kerstshop 2012! Met 45% heeft pyjamaonline.nl de nummer 2 Xmasdeco.com met 24% achter zich gelaten.

Eén ding kunnen we wel zeggen: pyamaonline.nl heeft een flinke fanclub! De tweets, Facebookberichten en buttons op hun website waarin ze opriepen op hen te stemmen heeft hen zeker geen windeieren gelegd. Na een spannende nek-aan-nek race met de uiteindelijke nummer 2 schoten zij door en behaalden ze 45% van de stemmen. En niet onterecht want het format met de adventkalender dat zij gebruikten in de aanloop naar de kerstdagen was erg creatief. Het wekte een ieders nieuwsgierigheid om later nog eens te kijken wat toch die laatste actie is … En mistten de jury tijdens de jurybijeenkomst nog het echte ‘pyjamagevoel’, nu vindt de bezoeker op de homepage direct de meestverkochte producten. We feliciteren het team van pyjamaonline.nl van harte met hun overwinning! Binnenkort ontvangen ze van ons officieel hun prijs: een iPad mini!

Juryfavorieten Beste Kerstshop 2012

Juryfavoriet Beste Kerstshop 2012

Deze banner vind je binnenkort op de websites van de juryfavorieten

Natuurlijk heeft de jury ook zijn favorieten mogen kiezen. Om deze keuze te kunnen maken hebben ze de 10 genomineerde webshops onderverdeeld in twee categorieën. De eerste categorie behelst ‘gekerstimizede’ webshops, ofwel de shops die het hele jaar uiteenlopende producten verkopen, maar hun lay-out en acties speciaal voor de feestdagen hebben aangepast.
De tweede categorie bestond uit seizoensgebonden webshops: ofwel shops die alleen in de aanloop naar de feestdagen actief zijn en specifiek kerstartikelen verkopen.

Juryfavoriet gekerstimizede-webshop: yoursurprise.nl

De jury was erg te spreken over de helder opgesomde punten op de kerstpagina van yoursurprise.nl. Het maakt in een oogopslag duidelijk waarom je hier je kerstcadeau’s zou moeten kopen. Vrijwel alles wat je koopt kun je extra persoonlijk maken door je naam of foto erop te laten drukken, dat maakt een cadeau extra leuk! Erg handig zijn de productdetails die uitschuiven wanneer je met je muis over een product gaat. Hierin verschijnt de algemene informatie en levertijd van het betreffende product. Hun streven is om alles dat vandaag voor 21:00 uur besteld is, morgen bij je thuis te bezorgen. Daarbij boden ze tijdens de feestdagen ook speciale cadeauverpakking aan met een gratis kaartje! Zijn ze erg actief op social media, hebben zelfs ze een mobiele website en ontvangen erg veel positieve reviews van klanten. Yoursurprise.nl mag zich met recht juryfavoriet van de Beste Kerstshop 2012 noemen!

Juryfavoriet seizoensgebonden webshop: kerstpakketten.nl

De jury was erg enthousiast over de kerstshop van kerstpakketten.nl. De shop ziet er uitnodigend uit met mooie kerstpakketten in de banner. Door de opsomming van onderscheidende leveringsvoorwaarden (bestellen op factuurbasis, eigen inpakcentrale, etc), duidelijke service en goede klantbeoordelingen heeft deze webshop een zeer professionele uitstraling. Een groot pluspunt van de webshop is de mogelijkheid om per budget naar een kerstpakket of -cadeau te zoeken. Daarnaast kun je jouw werknemers ook blij maken met een Keuzekado. Hiermee geef je hen een budget waarmee ze zelf een kerstpakket kunnen uitzoeken. Op die manier weet je zeker dat ze iets krijgen wat ze leuk vinden. Daarnaast is het een fijne kerstgedachte dat bij het bestellen van een aantal geselecteerde kerstpakketten een percentage van de prijs naar het goed doel gaat. De teller van 2012 staat op dit moment al op meer dan 38.500 euro! Kerstpakketten.nl mag zich met recht juryfavoriet van de Beste Kerstshop 2012 noemen!

Bedankt!

Namens Team Beste Kerstshop 2012 wil ik alle winnaars van harte feliciteren met de overwinning! Hierbij willen we ook speciaal de ingezonden shops, de stemmers en shops die een prijs beschikbaar hebben heel erg bedanken. Mede dankzij jullie kunnen we de verkiezing Beste Kerstshop 2012 weer een groot succes noemen. Alvast tot volgend jaar!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken