joomla 64

joomla 64

  • Migratie naar Joomla 1.5 naar Joomla 2.5
  • Sitemaps voor een betere indexatie en lagere serverload
  • Byte op de Joomladagen 2012
  • Byte sponsort Bevrijdingsfestival Utrecht
  • Komende Magento events

Migratie Joomla 1.5 naar Joomla 2.5

Op vrijdag 6 april hebben succesvol het Joomla gedeelte van onze website gemigreerd van 1.5 naar 2.5. Op ons blog hebben we beschreven hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen aan de hand van een praktisch stappenplan. Zelf uw website migreren naar Joomla 2.5? Lees het op het Byte blog.

Sitemaps voor een betere indexatie en lagere serverload

Voor een goede indexatie (en dus vindbaarheid) van belangrijke pagina’s is het hebben van een sitemap erg belangrijk. Daarnaast draagt deze bij aan het verlagen van de serverload en daarmee BPU. In de blogpost Sitemaps voor een betere indexatie en lagere serverload leest u hier meer over.

Byte op de Joomladagen 2012

Byte was net als elk jaar weer gouden sponsor van de Joomladagen. Tijdens de dagen konden bezoekers op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en hun Joomla netwerk vergroten. Lees het verslag op het blog Joomladagen 2012.

We vroegen aanwezigen hun Joomla-extensie top 5 door te geven. De resultaten zullen we binnenkort publiceren. Meedoen aan het onderzoek? Stuur ons uw top 5!

Byte sponsort Bevrijdingsfestival Utrecht

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. Omdat Byte hier ieder jaar graag bij stilstaat sponsoren we dit jaar weer het Bevrijdingsfestival Utrecht. Deze keer zetten we maar liefst 4 Managed Cluster Units (MCU’s) tot hun beschikking die gemakkelijk al het verkeer naar hun website kunnen opvangen.

Komende Magento events

  • Magento Competence Center agenda: Verschillende Magento User Groups en Magento Performance Bootcamp in het Magento Competence Center. Bekijk de agenda van het Magento Competence Center en meld u aan!
  • Meet Magento: Byte is weer gouden sponsor van het event Meet Magento. Van de organisatie mogen we 10 vrijkaarten verloten onder webwinkeleigenaren. Bent u eigenaar van een webwinkel en komt u graag naar deze dag? Stuur ons dan een mail!
Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken