Onderhoud storingspagina

  •  Spammers geen kans meer
  •  De Byte onderhoud- en storingspagina extern
  •  DDoS aanvallen geanalyseerd
  •  Sponsoring & Kiva leningen verdubbeld
  •  Twee nieuwe Byters

 

Spammers geen kans meer

We hebben een Mailrate Monitor Systeem op onze mailservers uitgerold. Met dit systeem verkleinen we de kans dat mail door andere providers wordt tegengehouden, verkleinen we de kans dat mail vertraagd aankomt en is bij misbruik van een gehackte site de dader sneller te achterhalen. Weten hoeveel mail u mag versturen? Lees ons Mail Beleid.

Onderhoud- en storingspagina extern

De Byte onderhoud- en storingspagina extern Sinds kort is onze onderhoud- en storingspagina losgekoppeld van onze eigen website. Deze pagina is nu altijd goed te bereiken, ook als ons netwerk onverhoopt minder bereikbaar is. Lees meer hierover in het nieuwsbericht.

Technishe analyse DDoS

DDoS aanvallen De eerste week van februari stond helaas bij ons in het teken van DDoS aanvallen op ons netwerk. Om uit te leggen wat er gebeurt tijdens zo’n aanval en hoe wij daar mee omgegaan zijn, hebben we een interessante blog geschreven: Technische analyse DDoS aanval.

Byte Sponsoring & MVO Sponsoring & Kiva leningen verdubbeld

Byte sponsort weer een drietal nieuwe projecten, namelijk KRNWTR, Stichting JammaJammi en de Lach en de Traan. Daarnaast hebben we de leningen, die binnen ons Kiva Lending Team door Byte medewerkers zijn verstrekt in januari, eenmalig verdubbeld met Kiva Gift Cards.

Twee nieuwe medewerkers

We zitten niet stil! Deze maand zijn we weer twee medewerkers rijker: Rik en Daniel. Beiden komen onze techniekafdeling versterken met nieuwe kennis en inzichten. Leer Rik alvast kennen en hou onze blog in de gaten voor meer info over Daniel!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken