redis-96x96-dropshadowMet een FPC-module (Full Page Cache) kan flinke snelheidswinst in de frontend van een site worden behaald. Extensiemaker Gordon Lesti heeft zijn bestaande FPC extensie (Lesti_FPC) op aanvraag van Byte zo aangepast dat deze ook in combinatie met Redis gebruikt kan worden. Zo behaal je met Redis niet alleen flinke snelheidswinst in de backend, ook de frontend krijgt een flinke boost! De combinatie Redis – Lesti_FPC is inmiddels door aantal sites getest en het heeft goede resultaten en tevreden klanten opgeleverd:

Wauw geweldige documentatie en support bij Byte. Op een avondje Redis, FPC en een hoop overige instellingen betreft caching verbeterd. Wat een snelheidswinst! Byte is truly “magento on steroids” 🙂

Fabio Ros – topdesign.nl

Lesti_FPC installeren

Lesti_FPC is vrij eenvoudig via Magento Connect te downloaden. Voor het installeren van Lesti_FPC vindt u op onze Kennisbank een stap-voor-stap handleiding.

Test Redis zelf, gratis en vrijblijvend!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: we willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om de snelheidswinst van Redis (al dan niet i.c.m. Lesti::FPC) zelf te testen. Daarom bieden we alle Redispakketten tot 14 juli 2013 kosteloos aan (red. testperiode inmiddels verlopen). Download dus snel Redis als Building Block op het Service Panel!

Note: Redis is op dit moment alleen beschikbaar voor Magento pakketten. Hou ons in de gaten voor de lancering van Redis op het clusterplatform!

Geen klant bij Byte? Maar wel geïnteresseerd? Probeer onze managed Magento hosting drie maanden gratis uit!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken