Op 28 mei gaan de werknemers bij de NS en het stadvervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag de hele dag staken, voor een beter pensioen. Bij Byte moedigen we altijd heel erg aan dat de Byters het openbaar vervoer gebruiken (70% van de Byters woont namelijk niet in Amsterdam). Maar op deze dag zal dit lastiger worden en zullen er veel Byters vanuit huis werken. Dit heeft wel invloed op onze telefonische bereikbaarheid. Deze dag zijn wij wel gewoon tussen 08:00 en 18:00 uur bereikbaar op de chat via het Service Panel. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren zullen we telefoon, chat en e-mail niet beantwoorden.

Op de volgende datum is onze supportafdeling telefonisch verminderd bereikbaar:

  • Dinsdag 28 mei (NS-staking) – via telefoon bereikbaar tussen 09:00 – 17:00, via chat op het Service Panel tussen 08:00 – 18:00. 

Op de volgende dagen is onze supportafdeling niet bereikbaar voor vragen:

  • Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) – de hele dag gesloten
  • Maandag 10 juni (2e Pinksterdag) – de hele dag gesloten

Voor de duidelijkheid, onze servers worden 24/7 gemonitord, ook tijdens het weekend en feestdagen daaien onze techneuten storingsdienst. Dus ondanks dat de supportafdeling er niet is, mochten wij of onze monitoring een storing aan onze hosting opmerken dan gaan we direct aan de slag om het op te lossen.

Heb je een urgent probleem dat niet kan wachten en heb je een SLA afgesloten bij je pakket, neem dan contact op met de onze Noodhulpdienst. Heb je dit nog niet? Neem hier eens een kijkje: Noodhulpdienst (buiten kantoortijden)

We wensen je alvast relaxte en zonnige feestdagen toe!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken