Byte teams gefeliciteerd dam tot damloop2011

Gefeliciteerd Byte Teams!

Hiep hiep hoera voor alle Byte lopers bij de Dam tot Damloop 2011! De start begon met een fikse regen- en onweersbui, de route was op sommige punten flink dringen en de plassen waren diep, maar dat mocht de moed niet drukken. Bovendien was het bij de aankomst in Zaandam droog en brak even later zelfs de zon door. En het mooiste: iedereen heeft de finish gehaald! 🙂

Nu de strijd is gestreden, is het natuurlijk hoog tijd voor de daadwerkelijke uitslagen:

De uitslagen van de Byte lopers en teams

Byte dam tot damloop individuele uitslagen

de uitslagen

Alle individuele uitslagen hier in de tabel links, zijn ook te zien via de website van de organisatie.

Hieronder vermelden we verder de groepsanalyses, ofwel welk team, sexe en leeftijdscategorie was het snelst én welke groepen hebben het best gepresteerd.

Wie waren de snelsten:

Uitslagen Byte Damloop 2011 - tijden

wie waren het snelst?

Laten we eens kijken naar welke teams de snelste waren. Dat zijn team 3, de mannen en de veertigers.

Maar wat nu als we de resultaten eerlijk gaan vergelijken…?

Wie hebben relatief gezien het best gepresteerd:

Uitslagen Byte Damloop 2011 - scores

wie had de beste prestatie?

Zoals in het blogartikel met de teamvoorspellingen, maak ik ook hier een eerlijke vergelijking tussen mannen en vrouwen en jong en oud door de tijden om te rekenen naar een vergelijkbare score. Deze scores zijn verkregen met de Age-graded calculator op runnersworld.com.

Des te hoger de score, des te beter de prestatie (100 % zou het wereldrecord zijn). Team 3 is het best presterende team. De vrouwen hebben het relatief beter gedaan dan de mannen (ha, I knew it! 😉 ) en de jeugd kan duidelijk nog wat leren van de oudere leeftijdscategorieën. Hoe ouder, hoe beter de prestatie!

Iedereen gefeliciteerd met de geweldige prestatie!

Dam tot Damloop deelnemers Byte Internet

De Byte deelnemers

Hulde aan alle lopers van de Byte Damloop teams. De prestaties zijn echt om trots op te zijn. We kijken terug op met een zeer geslaagde en leuke dag!

Alle Byte lopers en ook supporters die de regen hebben getrotseerd: ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en doorzettingsvermogen! 🙂

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken