We hebben er weer zin in!

We hebben er weer zin in!

Het Byte Weekendje Weg 2013 stond weer voor de deur. Net zoals vorig jaar was het weer een verrassing waar we heen zouden gaan. Op vrijdag 9 augustus sloten we onze lijnen om 15:00. Rond 15:30 stonden we met zijn allen beneden en stond er een partybus voor ons klaar dat ons naar onze bestemming bracht; Zeumeren. Het weekend stond in het teken van Back to Basic. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen van ons gave uitje 😉

 

Outdoor Cooking

Een van de meest verrassende activiteiten van het weekend was outdoor cooking. De opdracht was daarbij simpel maar doeltreffend. Geen fornuis of oven dit keer, maar lekker op een kampvuur je eigen eten klaar maken.

Onze kanjers met hun zelfgebakken broden

Onze kanjers met hun zelfgebakken broden

Op een aantal tafels lagen diverse ingrediënten waarmee we het hoofdgerecht van onze menukaart moesten klaarmaken; goulash. Elk team moest daarbij ook zijn eigen brood gaan bakken in een authentieke dutch oven. Mocht je hier niet bekend mee zijn check dan dit filmpje.

Dat ziet er lekker uit

Dat ziet er lekker uit

Als een echt team wisten de groepjes een heerlijk hoofdgerecht bij elkaar te kokkerellen. In combinatie met de heerlijke chocolade melk en groentesoep dat de andere teams hadden gemaakt was het een waar feestmaaltijd geworden. Als toetje hebben we nog een boerencake gebakken in de dutch oven en ook deze was zeer geslaagd!

 

Lasergamen

Toen het donker werd nabij de bossen van Nijkerk ging er een groep jonge mensen elkaar met laserguns te lijf. Na het eten van de goulash haalde we onze gear op en begonnen we met een potje Free For All.

The B-Team

The B-Team

Hierna gingen we in teams tegen elkaar strijden; Camouflage VS Zwart (werd verdeeld a.d.h.v. petten/hoeden). Het eerste team (zwart) vond al snel een mooi fort om te bewaken (lees: campen) en wat team camouflage ook probeerde, ze kwamen er niet doorheen. 1 – 0 voor team zwart! Bij het tweede potje werden de rollen omgedraaid; team camouflage nam het fort in. Helaas bleek team zwart een geduchte tegenstander en gaven de geweren van team camouflage iets te vaak aan dat ze KIA waren. Team zwart kwam als grote overwinnaar uit de strijd. Compleet met oorlogspaint en -wonden.

 

Mountainbiken

Tour de Byte 2013??

Tour de Byte 2013??

Op een mooie middag met de zon in de rug zijn we een stukje wezen mountainbiken. Alsof we de Tour de Byte gingen rijden, bestegen we onze stalen rossen en reden we het avontuur tegemoet. Uiteraard wilden sommige van ons even een stukje racen en weldra reden zij de verkeerde kant op (d’oh). Er was namelijk een duidelijke route gepland en daar moesten we vooral niet van afwijken. Tijdens de route konden we nog een leuk spelletje auto spotten doen, aangezien er nog genoeg tegenliggers waren :p Toen de route ons langs wat bossen bracht, kregen we onze eerste en enige ongelukje; een gebroken ketting (Go Vera!!). Gelukkig werd deze heel snel hersteld en konden we weer verder op pad. Nadat de rit voorbij was werden er zelfs plannen gemaakt om een keer in de Alpen te gaan fietsen. Of dat ooit nog eens gaat gebeuren zul je vast en zeker in een andere blog lezen 🙂

 

Het was weer een top weekend

 

Uiteraard moeten we toch nog iemand bedanken voor dit geweldige weekendje weg. En deze topper luistert naar de naam Jo-Ann.

Jo-ann, onze eigen Roadrunner

Jo-Ann, onze eigen Roadrunner

Net zoals vorig jaar heeft zij alles weer op en top geregeld (dit jaar samen met Exodus Events) en hebben we weer een memorabel weekend gehad. Jo-Ann, super bedankt voor deze onvergetelijke ervaring en geniet vooral van je extra vrije dag. Ik ben benieuwd wat er voor volgend jaar op de planning staat 😉

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken