Onze nieuwste aanwinst: Marije

Onze nieuwste aanwinst: Marije

Afgelopen maandag (16 juni) is ze dan ein-de-lijk gestart hoor, onze nieuwe aanwinst op de afdeling OPS: Marije! Ze is geen onbekende voor ons, sterker nog ze is stiekem een Byte-fan. Toen we een tijdje terug een perfect aansluitende vacature voor haar hadden, was het een makkelijk sommetje. Nadat ze ons in het sollicitatiegesprek imponeerde met termen als “bugs” en “mysql”, was het snel geregeld en zijn we nu een nieuwe Byter rijker!

Deze nog nét 20-er gaat zich storten op klanttevredenheid, oftewel klanten nog blijer maken! Met haar ervaring en haar brede lach, hebben we er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!

Dat Marije een toegewijd Byter is, blijkt uit dat ze elke dag met de trein van Zwolle naar Amsterdam reist. Jaja dat is een ruim uur in de geel-blauwe boemel! Ze verveelt zich voorlopig nog niet in de trein. Ze bedenkt namelijk grappige opdrachtjes voor zichzelf, zoals iedereen gedag zeggen die binnen komt of bomen tellen. We verwachten dat ze hier wel een keer op uitgekeken is, dus deze nieuwe baan is voor deze vlotte tante en haar vriend Rob (ook een fervente Bytefan, zou dat toeval zijn? ;)) dus de uitgelezen kans om naar Amsterdam te verhuizen.

Weet of heb jij een leuke stek voor ze? Stuur dan een mailtje naar support@byte.nl en Marije bakt als dank een taart voor je 😉

We zijn heel blij met deze nieuwe aanwinst, welkom bij Byte Marije!

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken