welkom-nieuwe-byters

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat we een nieuwe website en pakketten hebben. Met al die gave nieuwe dingen zouden we haast vergeten dat we ook weer nieuwe en slimme aanwinsten bij Byte hebben mogen verwelkomen de afgelopen tijd. Ze zitten inmiddels lekker op hun plek, dus hoog tijd dus om deze nieuwe medewerkers aan jullie voor te stellen: Nick, Nico, Sanne en Ilka!

 

Nick, de master of Puppets

Nick, de master of Puppets

Nick is ons nieuwste lid op de afdeling Techniek. Nick heeft veel ervaring met configuration management (Puppet, Ansible en Chef) en is daarnaast ook al een ruime tijd met Python en TDD bezig. Een ideale combi tussen Ops en Dev voor in ons DevOps team! Wellicht ben je Nick zelfs al een keer tegengekomen bij een van onze Python-meetups. Hij heeft hier onlangs nog een interessante talk gehouden over de chatbot Err.

 

 

 

Nico maakt onze producten nog cooler

Nico maakt onze producten nog cooler

Nico is een ware autodidact. Heeft uit pure interesse zelf 3 Magento webshops opgezet en kon hier goed van leven. Hij merkte dat hij de online marketing voor zijn webshops erg leuk vond en het hem ook erg goed af ging. Uit interesse een MBA gaan doen en afgerond. Hij leert zichzelf voortdurend bij en kent zo de wereld van online marketingtooltjes op zijn duimpje. Nico miste het samenwerken met collega’s en wilde van zijn hobby wel zijn beroep maken en wij waren wel gecharmeerd en geïnteresseerd in zijn kennis van online marketing. Eén en één is twee dus!

 

Wie wilt Sanne nou niet aan de lijn krijgen?

Wie wil Sanne nou niet aan de lijn krijgen?

Sanne komt onze sales afdeling versterken. Deze gezellige dame houdt erg van koken, reist graag (en vooral naar Afrika) en is ook niet vies van een wijntje op zijn tijd. Het is pas crisis als de wijn op is 😉 Sanne heeft ook een eigen bedrijf opgezet, genaamd AFRIpads in Oeganda. Haar bedrijf maakt wasbaar maandverband, zodat meisjes in Oeganda ook naar school kan gaan als ze ongesteld zijn. Dus behalve een sales topper is Sanne ook nog een echte heldin/wereldverbeteraar.

 

 

Ilka maakt MarCom/Sales nog beter (met een lach )

Ilka maakt MarCom/Sales nog beter (met een lach )

Ilka is onze nieuwe Manager van MarCom/Sales. Ze gaat het marketing- en verkoopproces stroomlijnen en ervoor zorgen dat we nog beter op de klantbehoeften inspelen. Haar eerste grote project zal de organisatie van Meet Magento 2015 zijn, direct een mooie kluif dus! In haar vrije tijd is ze moeder van twee prachtige kinderen en weet ze ook nog tijd te vinden om te roeien, skiën om daarna weer lekker ergens te eten en drinken met veel gezelligheid.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken