Welkom bij Byte, Daniel en Folkje

Welkom bij Byte, Daniel en Folkje

Vorige week was het weer raak. De papieren werden getekend en we mochten ons Byte-gezinnetje weer uitbreiden met twee nieuwe gezichten. Hierbij stellen we dan ook graag onze nieuwe Byte medewerkers Daniel en Folkje aan jullie voor.

Laten we beginnen met Daniel. Daniel is 30 jaar oud, geboren in München en heeft een groot geheim. In zijn jeugd heeft hij namelijk behoorlijk veel tafeltennis gespeeld en dat kan hij mooi gebruiken bij onze wekelijkse tafeltennis wedstrijdjes. Voor de rest schaakt hij graag in zijn vrije tijd, houdt hij van lekker eten (wie doet dat niet) en ontspant hij graag in een spa (volgens hem moet iedereen dit ook doen). Zijn eerste missie bij Byte is om het systeem wat de BPU statistieken genereert te vernieuwen.

En dan hebben we natuurlijk nog Folkje. Folkje staat nu al bekend als de eerste dame op de Techniek afdeling. Ze is inmiddels 31 lentes jong en de trotse moeder van zoonlief Fabian. Folkje is na 5 jaar werken bij een non-profit organisatie toe aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging bleek dan ook Byte te zijn en via via is ze bij ons veilig geland. Samen met opper-Byter Vincent zal ze een oogje in het zeil houden en ingrijpen wanneer onze techies te veel achter de tafeltennis hangen. Als hobby gaf ze aan dat ze contrabas en cello speelt (in een orkest en in een strijkkwartet).

Daniel en Folkje, super tof dat jullie bij ons komen werken en uiteraard welkom bij de familie!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken