Nieuwe Byter Marrit

Nieuwe Byter Marrit

Vandaag (1 april, nee geen grap) hebben we weer een nieuwe Byter verwelkomd met taart: onze Salesafdeling is vandaag uitgebreid met Marrit!

Marrit is 30 lentes jong, heeft de sportopleiding gedaan (ALO), heeft gewerkt als intercedente en woont in Amsterdam. Daar komt ze echter oorspronkelijk niet vandaan: met haar komst is het Friese front binnen Byte weer wat steviger geworden.

Met deze vrolijke dame hebben we een ware danseres binnengehaald: Jive, Merengue, Cha Cha Cha, Rock & Roll, ze kan het allemaal! Het is haar dan ook met de paplepel ingegoten: met een dansschool in de familie is ze praktisch op de dansvloer opgegroeid. Leuk detail is dat ze mede-Byter Leoni uit deze periode kent. Samen hebben ze op het teamuitje van afgelopen weekend al laten zien wat ze toen zoal dansten, en dat belooft wat voor de komende Byte-feestjes!

Zoals gezegd vult Marrit het Salesteam aan. Dat betekent dat ze ook een aantal uurtjes per week het supportteam zal versterken. Krijg je d’r aan de telefoon, vraag gerust of ze je de Jive kan leren 🙂 

We zijn onwijs blij met deze nieuwe aanwinst. Van harte welkom bij Byte, Marrit!

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken