Afgelopen zondag 23 september hebben 10 Byters en 10 partners de eer van Byte verdedigd tijdens de Dam tot Damloop 2012. En dat is geweldig gelukt! Alle twintig hebben we de finish gehaald, sommigen ruim onder hun streeftijd, anderen erboven, maar in ieder geval allemaal blij en trots dat we toch maar weer mooi die 16,1 km uitgelopen hebben!

Byte Damloop 2012 hardlopers

Byte Damloop 2012 hardlopers

 

Verslag Damloop 2012

Verzamellocatie Byte Damloop 2012

Verzamellocatie Damloop 2012

De verzamellocatie voor alle lopers was het oude, inmiddels lege kantoor van Byte aan de Dam. Hier konden we alvast kennismaken en werden de startnummers en shirtjes uitgedeeld.

Vanuit daar gingen we gezamenlijk richting de kledinginleverpunten, om erna meteen door te gaan naar de groepsfotograaf (hierboven zie je de foto).

Veters strikken

Veters strikken

In tegenstelling tot vorig jaar ging dit allemaal ontzettend snel en soepel, waardoor we tegen de verwachting in nog zeeën van tijd hadden voor we mochten starten. Dus ga je dan maar even een extra rondje inlopen en nog keer je veters strikken.

Uiteindelijk waren we er dan echt klaar voor en mochten we richting startvak gaan om daar ieders eigen weg te gaan.

Klaar voor de damloop start

Klaar voor de start!

Na de finish was er een herkenbare verzamelplek afgesproken waar we nog even na konden praten en blij zijn met het feit dat we de finish hebben gehaald. Alle lopers van de Byte Damloop 2012: ontzettend gefeliciteerd met jullie prestaties!

Meer foto’s zijn te vinden op de Byte Facebookpagina.

Uitslagen Damloop 2012

Lopersuitslagen

Lopersuitslagen

De uitslagen en tussentijden van alle lopers zijn te vinden op de Damloop 2012 uitslagenpagina. Je ziet daarnaast de eindtijden ook in de tabel hiernaast.

Daarnaast geven we hieronder nog wat extra analyses, namelijk ook op team en leeftijd en die uitslagen vervolgens ook nog volgens een eerlijke age graded score.

Groepsuitslagen op tijd

Damloop groepsuitslagen op tijd

Damloop groepsuitslagen op tijd

In de tabel hier links zie je de gemiddelde eindtijd per groep.

Zoals je ziet is team 2, partners van Byte, de overtuigende winnaar. Daarnaast zijn de 30-ers het snelst.

Relatieve groepsuitslagen

Relatieve groepsuitslagen Damloop 2012

Damloop relatieve groepsuitslagen

In de tabel hier links zie je de relatieve score per groep. Deze score is berekend met de Age Graded calculator van Runner’s World.

Ook relatief gezien is team 2 het meest in vorm en lijkt het dat de beste prestaties met de jaren komen.

Bedankt voor jullie inzet!

Het was weer een mooi en geslaagd jaar. We willen alle lopers en supporters dan ook ontzettend bedanken voor hun deelname! 🙂

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken