De lootjes voor sinterklaas worden al getrokken en er wordt volop gepland wie het kerstdiner kookt. Een tijd vol gezelligheid met vrienden en familie zit eraan te komen. Binnenkort zal iedereen naar de winkels rennen of het web afstruinen voor cadeautjes, decoratie of gewoon de leukste aanbiedingen. Dit is HET moment dat jouw webshop moet shinen. Met de juiste voorbereidingen hoef je je geen zorgen te maken over je shop en kan ook jij volop genieten van de feestvreugde. Lees in deze blogpost alles over onze speciale Managed Upgrade Actiepakketten!

Hoe helpen wij jou in deze drukke periode?

Eén van de belangrijkste momenten voor webshops is het vanuit Amerika overgewaaide fenomeen Black Friday; het onofficiële begin van het seizoen voor kerstaankopen. De kortingsacties zullen in rap tempo de wereld in geholpen worden. Verzorg jij ook een actie voor je klanten of verwacht je simpelweg meer bezoekers tijdens de feestdagen? Hosting wordt meestal vergeten in de voorbereiding. Helaas zien we dit ieder jaar weer terug en onderschatten veel webshops de hoge bezoekersaantallen. Vorig jaar bijvoorbeeld, tijdens Black Friday, hebben we door proactief handelen al vóór 10:00 bij 12 shops (ernstige) problemen voorkomen.

Zonde! Want met al die extra bezoekers heeft je shop het soms zwaar te verduren waardoor hij langzamer wordt, of erger nog, offline gaat op het het moment suprême. Wij helpen je graag met onze Managed Upgrade Actie! Met deze actie nemen wij niet alleen de migratie geheel uit handen, we geven je ook nog eens 20% korting wanneer je upgrade naar een groter pakket!

Laat je door ons ontzorgen

Door de volledig managed migratie heb jij geen omkijken naar hosting en kan je je volledig focussen op het binnenhalen van die extra omzet tijdens de belangrijkste e-commerce periode van het jaar! Op een vooraf gecommuniceerd moment migreren we jouw webshop naar het pakket dat de verwachte bezoekers aan kan. Natuurlijk denken wij graag mee over de verwachte bezoekersaantallen en het daarbij passende pakket. Na de actieperiode van 30 dagen zetten we jouw webshop netjes terug naar je originele pakket. Mits je door succes niet inmiddels groter nodig hebt natuurlijk 😉 Op deze manier kan jij met een gerust hart achteroverleunen tijdens de feestdagen.

Wil jij ook gebruik maken van deze Managed Upgrade Actie waarbij je naast de volledig ontzorgende migratie ook nog eens 20% korting krijgt? Reserveer dan vóór 19 november hier je upgrade!