Supportafdeling gesloten op tweede Paasdag

De chocolade-eieren zijn al weer volop overal te vinden, je struikelt over de paastakken en kuikens, de paasdagen komen eraan! De weersvoorspelling ziet er goed uit en bij Byte kijken we al uit naar een heerlijk paasweekend. Hoewel we gevraagd hebben of ze Pasen op kantoor wilde doorbrengen heeft onze supportafdeling ook lekker vrij met Pasen, hierdoor hebben we wel aangepaste openingstijden:

  • Op maandag 22 april, tweede paasdag, is onze supportafdeling gesloten.

Niet-urgente vragen worden op dinsdag 23 april vanaf 8:00 uur beantwoord. Heb je een urgent probleem dat niet kan wachten en heb je een SLA afgesloten bij je pakket, neem dan contact op met de onze Noodhulpdienst. Heb je dit nog niet? Neem hier eens een kijkje: Noodhulpdienst (buiten kantoortijden)

Voor de duidelijkheid, onze servers worden 24/7 gemonitord, ook tijdens het weekend en feestdagen daaien onze techneuten storingsdienst. Mochten we een storing aan onze hosting opmerken dan gaan we direct aan de slag om het op te lossen.

We wensen iedereen een fijne paasdagen toe!

 

 op

Lianne is Assistant Teamlead Operations en houdt zich dagelijks bezig met het reilen en zeilen van de Supportafdeling van Byte. Sinds 2010 is deze dame al Byter en met haar ervaring en kennis probeert ze elke dag haar afdeling naar een hoger niveau te brengen. Buiten werktijd spendeert ze graag tijd met haar gezinnetje en is de beroepskoopjesjager (ook online;).