Weer kritieke security patch uitgebracht door Magento

Magento heeft vandaag een security patch (SUPEE-5994) uitgebracht. Omdat het om een security patch gaat, waarbij klantgegevens in de verkeerde handen kunnen vallen, raden wij iedereen met klem aan om zo snel mogelijk de patch te installeren.

Alle versies van Magento Community Edition zijn vatbaar voor een aantal veiligheidsissues, waaronder verschillende issues waarbij klantgegevens in de handen van kwaadwillenden kunnen komen. Meer informatie over de zeven veiligheidsissues die in de security patch (SUPEE-5994) gefixt zijn staat in de appendix van de Magento user guide.

 

Belangrijk: installeer deze patch z.s.m.

Houd je klantgegevens veilig en installeer de patch vandaag nog! Op onze Kennisbank hebben we een stap-voor-stap handleiding staan waarin we uitleggen hoe je een Magento patch kunt installeren.

Patch vervangt niet patch voor Shoplift!

Let op: deze patch is niet ter vervanging van de Shoplift patch (SUPEE-5344). Heb je de Shoplift patch nog niet geïnstalleerd? Zorg dan dat je zowel de Shoplift patch (SUPEE-5344) als deze nieuwe patch (SUPEE-5994) installeert.

Vragen?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Mail ons dan even op support@byte.nl.

Wil je graag hulp bij het patchen, of geef je het liever uit handen? Op onze site vind je veel partnerbedrijven die hierin gespecialiseerd zijn: byte.nl/partners.

 

 op

Merel is contentmarketeer en communicatiespecialist. In haar dagelijkse werkzaamheden stort ze zich vol enthousiasme op het schrijven van interessante content, het organiseren van evenementen en de communicatie van Byte. Buiten het werk staat Merel het liefst in de kroeg, op het voetbalveld of hangend op de bank voor een goede film of serie.