Verrijk je kennis

Verrijk je kennis

Kennisdeling en op de hoogte blijven van de laatste trends binnen de branche vinden we belangrijk bij Byte. Daarom organiseren we regelmatig events. Tijdens deze events worden diverse onderwerpen behandeld die voor zowel developers als marketeers interessant zijn. Hieronder zie je een overzicht van de komende geplande events en op welke beurzen je ons tegenkomt. Heb je vragen, suggesties voor onderwerpen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-commerce Xpo

E-commerce Xpo

E-commerce Xpo is dé vakbeurs in België voor e-commerce oplossingen. Op 6 & 7 november vindt de editie van 2017 plaats in Kortrijk (BE). Er zullen zo'n 130 exposanten aanwezig zijn voor oplossingen voor B2B en B2C. Denk aan webshopontwikkeling, betaalsystemen, online marketing, advies & consultancy, diensten en logistiek. Byte is ook vertegenwoordigd met een stand.

Datum: 6 & 7 november 2017
Meer info: ecommercexpo.be/nl
Tickets: ecommercexpo.be/nl/

MageTestFest

MageTestFest

Op 15 t/m 18 november 2017 zal Amersfoort volstromen met Magento developers vanover de hele wereld. Die dagen staan namelijk in het teken van MageTestFest, een event van en voor developers volledig gericht op Magento Testing. Byte sponsort dit event. Op de conferentiedag (17 november) zullen we aanwezig zijn met enkele techneuten en gaan we onze interne deployment opstelling demo'en.

Datum: 15 t/m 18 november
Meer info en tickets: magetestfest.com

Workshop: Varnish - Magento

Workshop: Varnish - Magento

Tijdens een tweedaagse workshop leer je alle ins en outs van een Varnish-implementatie voor je Magento webshop. Op dit moment is er nog geen volgende workshop gepland. Bij genoeg animo zullen we eeen nieuwe workshop organiseren.

Doelgroep: Ervaren Magento developers, maar onervaren met Varnish.
Datum: onbekend
Interesse: Geef je interesse door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Amsterdam Python Meetup Group

pythonDe Meetup bijeenkomsten voor iedereen met interesse voor Python, Django, cloud computing, deployment, provisioning, virtualization en geralateerde technologieën.
Zie onze Amsterdam Python Meetup Group pagina op Meetup.com.

Meetup

Let's meetup and talk about Python

Hi all, It's been a while so let's have another Python meetup! A few meetups ago Wouter van Atteveldt wanted to give a talk but unfortunately he was sick. I've contacted him...

Dutch Puppet User Group

puppetDe Meetup bijeenkomsten van sysadmin/devops werkend met Puppet (Puppetlabs).
Zie onze Dutch Puppet User Group pagina op Meetup.com.

Het volgende event is nog niet gepland.