Verrijk je kennis

Verrijk je kennis

Kennisdeling en op de hoogte blijven van de laatste trends binnen de branche vinden we belangrijk bij Byte. Daarom organiseren we regelmatig events. Tijdens deze events worden diverse onderwerpen behandeld die voor zowel developers als marketeers interessant zijn. Hieronder zie je een overzicht van de komende geplande events en op welke beurzen je ons tegenkomt. Heb je vragen, suggesties voor onderwerpen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

JoomlaDagen 2017

mug logo

Van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2017 zijn de Nederlandse JoomlaDagen. Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist. Om kennis te delen en op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Drie dagen vol Joomla, voor en door de community! Dit jaar is het de 12e editie van de JoomlaDagen.

Datum: 31 maart t/m 2 april 2017
Meer info en tickets: www.joomladagen.nl

Webwinkel Vakdagen 2017

mug logo

Op 18 en 19 januari 2017 vinden de jaarlijkse Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig. Dit jaar zijn wij vertegenwoordigd in de gezamenlijke stand van onze samenwerkingspartner Webshop Heroes. Daarnaast lopen Sjoerd, Sanne, Suzanne en Ilka rond op de beursvloer. Wil je deze gelegenheid grijpen om ons even te spreken? Mail ons even, dan spreken we wat af.

Datum: 18 en 19 januari 2017
Meer info en tickets: www.webwinkelvakdagen.nl

Workshop: Varnish - Magento

mug logo

Tijdens een tweedaagse workshop leer je alle ins en outs van een Varnish-implementatie voor je Magento webshop. Op dit moment is er nog geen volgende workshop gepland. Bij genoeg animo zullen we eeen nieuwe workshop organiseren.

Doelgroep: Ervaren Magento developers, maar onervaren met Varnish.
Datum: onbekend
Interesse: Geef je interesse door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Training: Magento 2 development (basis)

mug logo

Maak kennis met de architectuur van Magento 2 a.d.h. het ontwikkelen van een extensie. Aan de orde komt: composer, dependency injection, locatie van XML files, database gebruik, backend configuratie, theming, service contracts/layers, plugins/interception.

Het installeren en configureren van een Magento 2 shop is geen rocket science. Het wordt echter uitdagend - en fundamenteel anders dan Magento 1 - als je de Magento 2 shop wilt uitbreiden met custom elementen. Met het ontwikkelen van een extensie als leidraad bespreken we alle basiseigenschappen en technieken van Magento 2 waar je in elk developmentproces tegenaan zult lopen.

Na de training heb je gedegen basiskennis van architectuur van Magento 2. Je bent veel sneller up and running als de eerste klant met een Magento 2 verzoek bij je aanklopt. En je kunt natuurlijk een extensie maken ;-)

De training is voor PHP developers met minimaal 1 jaar Magento ervaring. Hoewel Magento 1 fundamenteel anders is dan Magento 2, is veel terminologie overgenomen. Gedegen Magento 1 kennis zal je dus zeker helpen eerder dingen te herkennen.

Trainer: Vladimir Kerkhoff
Kosten: E 250,- excl. BTW per persoon
Meenemen: je laptop!
Maximaal aantal deelnemers: 10
Trainingsdata:
Vrijdag 30 september 2016 = VOL
Vrijdag 11 november 2016 = VOL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amsterdam Python Meetup Group

pythonDe Meetup bijeenkomsten voor iedereen met interesse voor Python, Django, cloud computing, deployment, provisioning, virtualization en geralateerde technologieën.
Zie onze Amsterdam Python Meetup Group pagina op Meetup.com.

Het volgende event is nog niet gepland.

Dutch Puppet User Group

puppetDe Meetup bijeenkomsten van sysadmin/devops werkend met Puppet (Puppetlabs).
Zie onze Dutch Puppet User Group pagina op Meetup.com.

Het volgende event is nog niet gepland.

Amsterdam ZFS Meetup Group

ZFSDe Meetup bijeenkomsten voor geïnteresseerden van Zettabyte File System (ZFS). De ZFS meetup vindt plaats zodra er voldoende inschrijvingen zijn.
Zie onze Amsterdam ZFS Meetup Group pagina op Meetup.com.

Het volgende event is nog niet gepland.