Alle Byte folders in een handig overzicht

Handig om af te drukken en eens op je gemak door te nemen.

Magento & Hypernodetechnologie

Met 15 jaar kennis en ervaring op zak hebben Byte-developers een revolutionair hostingplatform ontwikkeld. Pijlers: speciaal voor Magento, optimale snelheid en gebruiksgemak voor de developer. Shops op Hypernode behalen gemiddeld 2 tot 3 keer snellere laadtijden.

Downloaden (.pdf)

Magento Dedicated Cluster

Een webshop met hoge pieken in bezoekersaantallen? Dan biedt een Dedicated Magento Cluster een uitkomst. Geoptimaliseerde Magento Hosting op een geclusterde hostingomgeving.

Downloaden (.pdf)

Clusterhosting

Clusterhosting is snel, veilig, betrouwbaar, schaalbaar en zorgt voor hogere uptime. Hoe werkt het? We leggen het hier uit.

Downloaden (.pdf)

Highlight: MageReport Premium

Beheer je meerdere Magento shops? Dan weet je als geen ander dat het veilig en snel houden een boel tijd kan kosten. Met MageReport Premium heb je een overzicht van de veiligheids en performance issues per shop én hoe je die oplost. Welke shop het meest je aandacht nodig heeft zie je in de handige checklist.

Downloaden (.pdf)

Highlight: New Relic

De tool die je het meest gedetailleerde inzicht geeft in de performance van je website. Onmisbaar voor performance- en debuganalyse voor o.a. Magento en Joomla!

Downloaden (.pdf)

Highlight: Redis voor Magento

Een van de belangrijkste zaken voor een goede webshop is dat deze snel laadt. Bekijk de folder over Redis en lees alles over een snelle vorm van caching voor Magento webshops.

Downloaden (.pdf)

Highlight: Varnish voor Clustertechnologie

Varnish is een cachingmethode waarbij deze server nog vóór de webserver geplaatst is. Dit levert flinke snelheidswinst op. Door Varnish te combineren met onze clustertechnologie profiteer je van het beste van twee werelden: optimale snelheid en piekbestendigheid.

Downloaden (.pdf)

Highlight: Varnish voor Magento

Varnish is een cachingmethode waarbij deze nog vóór de webserver geplaatst is. Eerder opgevraagde data levert Varnish daarom direct uit aan de bezoeker, zonder dat de webserver er zelfs aan te pas komt. Resultaat: tot wel 200% snelheidswinst! Varnish is in combinatie met Redis te gebruiken voor optimaal resultaat.

Downloaden (.pdf)

Word partner van Byte

Regel je voor meerdere websites de hosting (bijvoorbeeld voor je klanten)? Word dan partner van Byte. Lees hier alles over de voordelen van partnerschap.

Downloaden (.pdf)

Byte hosting vs VPS hosting

In een overzicht laten we zien hoe VPS zich verhoudt tot Byte Hosting. Zo zie je de belangrijkste verschillen en ook dat je eigenlijk met Byte Hosting een stuk goedkoper uit bent.

Downloaden (.pdf)

Folders per post ontvangen?

Laat het ons even weten via het contactformulier, dan sturen we ze naar je op.